Vrasna

Vrasna Paralia (Vrasna beach) ili poznatija kao Vrasna beach, se nalaze na oko 6km udaljenosti od Stavrosa. Letovaliste Vrasna Paralia je novo turističko mesto, sa novoizgradjenim vilama i apartmanima, uređenim šetalištem i veoma čistim morem i širokom peščanom plažom dužene 3km koja je nagrađivana Evropskom plavom zastavicom. Vrasna Paralia i Nea Vrasna zajedno imaju idealno sredjenu, široku, peščanu plažu dužene 7 km, toplo i kristalno čisto more koje ostaje duboko u sećanju svakoga ko se odlučio da poseti ova dva primorska gradića Grčke. Svojim sadržajem Vrasna Paralia pogoduje pre svega za porodični odmor i odmor bez gužve i buke.

To je novo turističko mesto, sa novoizgrađenim vilama i apartmanima, veoma čistim morem i uređenim šetalištem na kome se nalaze kafici taverne i restorani, a u blizini je i supermarket Lidl. U Vrasni se nalazi široka peščana plaža koja je nagrađivana Evropskom plavom zastavicom.

Vrasna Paralija zajedno sa Nea Vrasnom poseduje veoma lepu i uređenu peščanu plažu koja je dugačka oko 6 km.  Vrasna Paralija je mesto bez turističkih sadržaja pa je idealna pre svega za porodični odmor, odmor bez gužve i buke i nalazi se na idealnoj lokaciji sa toplim i kristalno čistim morem.

Još malo o Vrasni…

Vrasna beach je jedno izuzetno mirno i uredno mesto, gde se zaista može odmoriti i uživati. Ovde su preglasna muzika, vreva, gužva i haos, nepoznati. Ovde je sve, pre svega posvećeno ležernom porodičnom odmoru. U tom smislu nije za čudjenje da se u Nea Vrasni susreće baš ovakav profil ljudi, kako na plaži, tako i u šetnji ulicama mesta. Sama plaža je neuobičajeno široka i izuzetno uredna i čista. U zavisnosti od lokacije može biti peščana ili prekrivena sitnim šljunkom. Postoje delovi plaže gde se suncobrani i ležaljke iznajmljuju, a na drugim mestima slobodno postavljate svoje rekvizite za plažu.

U odnosu na kupovinu svakodnevnih potrepština, najbolje je snabdevati se u supermarketima. Ima ih dva i nalaze se na magistrali. Dobro su opremljeni, kako nisu mnogo daleko od mesta odlazak do njih peške može da predstavlja zadovoljstvo.

Dobrodošli u Vrasnu!