Letovi iz Beograda

Letovi iz Beograda – aerodrom Nikola Tesla je glavni aerodrom u Srbiji. Veliki broj letova na mnogo destinacija širom Evrope i sveta svrtavaju ovaj aerodrom u red velikih evropskih aerodroma. Sa aerodroma u Beogradu letove obavljaju velike svetske avio kompanije kao i niz niskobudžetnih avio kompanija. Medju njima kompanije Wizz air, Easy Jet i sl.

Pored Beogradskog aerodroma važnu kariku čini i Niški aerodrom. Letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

U našoj agenciji možete izvršiti kupovinu avio karata za letove sa Niškog aerodroma po provereno najpovoljnijim cenama. Takođe, avio karte možete kupiti i bez dolaska u agenciju tako što uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, putem meila, vibera ili whats up-a prosledjujemo Vam kartu za Vaše putovanje. Veliki broj zadovoljnih korisnika potvrda su kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja.

Potrudili smo se da uslugu prodaje avio karata, kao i samu komunikaciju sa putnicima unapredimo u cilju što lakšeg i efikasnijeg kontakta, razmene potrebnih podataka i informacija, kupovine i izdavanja avio karte. Takođe veliki broj zahteva putnika bio je vezan za dalji transfer nakon sletanja na krajnju destinaciju, pa smo stoga kao agencija uveli i uslugu rezervacije transfera preko inostranih operatera kao što su Flix BusAllgau airport expressSlovak lines, i dr.