Letovi iz Sofije

Letovi iz Sofije –  aerodrom Sofija je glavni aerodrom u Bugarskoj, udaljen 10km od glavnog grada. Aerodrom Sofija je baza za tradicionalne i niskobudžetne avio kompanije. Glavna je baza Bugarske avio kompanije Bulgaria Air. Aerodrom Sofija je izgrađen 1930-ih u selu Vraždebna pored Sofije, tada relativno malom glavnom gradu Carevine Bugarske. U cilju rešavanja saobraćajnih problema, razmatrano je i izmeštanje aerodroma na 70km od Sofije ali je ipak odlučeno da se sadašnji aerodrom proširi. Drugi terminal je otvoren 27. decembra 2006.

Pored Sofijskog aerodroma važnu kariku čini i Niški aerodrom. Letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

U našoj agenciji možete izvršiti kupovinu avio karata za letove sa Niškog aerodroma po provereno najpovoljnijim cenama. Takođe, avio karte možete kupiti i bez dolaska u agenciju tako što uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, putem meila, vibera ili whats up-a prosledjujemo Vam kartu za Vaše putovanje. Veliki broj zadovoljnih korisnika potvrda su kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja.

Potrudili smo se da uslugu prodaje avio karata, kao i samu komunikaciju sa putnicima unapredimo u cilju što lakšeg i efikasnijeg kontakta, razmene potrebnih podataka i informacija, kupovine i izdavanja avio karte. Takođe veliki broj zahteva putnika bio je vezan za dalji transfer nakon sletanja na krajnju destinaciju, pa smo stoga kao agencija uveli i uslugu rezervacije transfera preko inostranih operatera kao što su Flix BusAllgau airport expressSlovak lines, i dr.