Putovanja u Srbiji

Putovanja u Srbiji prilika su za upoznavanje najrazličitijih predela naše zemlje. Vreme je da istražimo i upoznamo svaki deo naše Srbije. Izleti ili višednevna putovanja po Srbiji idealna je prilika da istražimo i upoznamo svaki ćošak, potok, drvo, park, vidikovac naše Srbije. Izleti po Srbiji idealni su za beg iz urbanog u prirodno, gde ćemo napuniti baterije, naučiti mnogo o istoriji, manastirima, oprobati se u raznim avanturama.

Spektakularna mesta u Srbiji ulepšaće Vam svaki vikend, a putovanja će biti sadržajna, avanturistička, upotpunjena novim iskustvima.

Srbija je bogata kako prirodnim lepotama, tako i neobičnim urbanim mestima koja privlače veliki broj radoznalih turista. Pripremili smo zanimljiva jednodnevna i kratka putovanja u koje su spakovane sjajne lokacije i dobro poznati duh Srbije. Ovo je zemlja sa bogatom turističkom ponudom i idealna je za jednodnevna putovanja ili kratke vikend predahe. Mnoštvo jezera, planina, etno sela i urbanijih područja su pravi mali izazovi koje možete otkriti zajedno sa nama. U ovim kratkim avanturama, zaputićemo se na jug, plovićemo na istok, vozićemo čeze na severu i istražićemo zapad zemlje.

Jednodnevni izleti i vikend ture su tu, istražite našu Srbiju na najbolji način. Srbija je zemlja prepuna prirodnih lepota, planina, reka, jezera, izvora hladne i tople mineralne vode, vodopada, šumskih potoka. Jednom rečju savršena je za odmor i uživanje. Odmor u Srbiji možete planirati u nekom od sjajnih banjskih centara, na padinama i vrhovima planina, pored prirodnih i veštačkih jezera, klimatskih mesta, rezervata prirode, obalama reka, kao i sve popularnijem seoskom turizmu.

Najpoznatiji centri banjskog turizma su Vrnjačka banja, Sokobanja, Banja Vrujci, Banja Ždrelo, Mataruška banja, Banja Vrdnik, Banja Koviljača, Rusanda, Banja Junaković, Ribarska banja. Najposećenije planine Srbije su svakako Kopaonik, Zlatibor, Tara, Stara planina, Zlatar, Rudnik, Divčibare, Rtanj, Golija, Javor. Od jezera Srbije koja organizovano posećuju turisti izdvajaju se Palićko jezero, Borsko jezero, Srebrno jezero, Belocrkvanska jezera, Perućac, Zlatarsko jezero, …