Ulcinj

Ulcinj – Ukoliko je vaša ovogodišnja morska destinacija Ulcinj letovanje će vam obeležiti uživanje na dugoj peščanoj obali. Ovo poznato crnogorsko letovalište leži na otvorenom moru. Predstavlja idealnu destinaciju za odmor, ali i zabavu i uživanje u morskim sportovima! Ukoliko planirate putovanje u Ulcinj, odmor ćete provesti na jednoj od najlepših lokacija crnogorskog primorja, između reke i mora, zelenila i peska. Idealan izbor za sve turiste – mlade, starije, kao i porodice za decom.

Ulcinj je najjužniji grad na crnogorskom delu Jadranske obale. Južnim delom izlazi na Jadransko more, a istočnim delom protiče reka Bojana. Letovanje u Ulcinju znači odmor u letovalištu koje leži na otvorenom moru, naspram Otrantskih vrata. Veoma lep turistički centar lociran je na prekrasnim brdima, obraslim mediteranskim rastinjem.

Više o Ulcinju

Obala Ulcinja duga je više od 30 km, a peščane plaže duge su skoro 23 km, što je jedinstven slučaj u Evropi. Kada su u pitanju plaže koje nudi Ulcinj Velika plaža nesumnjivo predstavlja najveću atrakciju. Dugačka je čak 13 km, a posebno je omiljenja među ljubiteljima morskih sportova.

Letovanje u Ulcinju može biti vaš izbor od prvih do poslednjih dana leta. Ovaj grad sa blagom mediteranskom klimom i velikim brojem sunčanih dana, garantuje vrlo dugu kupališnu sezonu. Uz letovalište kao što je Ulcinj Crna Gora se može pohvaliti izuzetno popularnim mestom za turiste svih generacija. Ne čudi što su hoteli u Ulcinju izuzetno traženi tokom cele sezone. Na peščanim plažama Ulcinja izgrađen je veliki broj hotela.

Ukoliko je vaš izbor za letovanje Ulcinj pripremite se za nezaboravan odmor u Crnog Gori.