Almaza Bay (Marsa Matrouh)

Almaza bay nalazi se na severnoj obali Egipta. Izlazi na Mediteransko more, i poseduje obalu koja se naziva jos i Egipatskim Maldivima. Nalazi se u neposrednoj blizini Aleksandrije. Aerodrom na koji se leti zove se Marsa Matrouh, i nalazi se u istoimenom gradu. Let od Beograda do Marsa Matrouh traje oko 2 sata i 30 minuta. Udaljenost Almaza Bay-a od aerodroma je oko 30km, i voznja traje nepunih 30 minuta.
Smeštena između kristalno plavih voda Sredozemnog mora i brežuljaka Sahela, ova idilična oaza nudi savršenu kombinaciju opuštanja i avanture za vaše letovanje 2023.
U okviru Almaza Bay-a pronacicete veliki broj kafica, restorana, kao i prodavnica garderobe i drugih stvari. Koncept Almaze je gradic ekskluzivnog izgleda, sa pristupacnim cenama. Sezona traje od juna do oktobra. Prosecna letnja temperatura iznosi 30 stepeni Celzijusa. Prosecna temperatura mora je izmedju 25 i 29 stepeni.
Almaza Bay u svom sklopu poseduje pet hotela Jaz Almazino, Jaz Tamerina, Jaz Almaza beach, Jaz Crystal i Jaz Oriental, koji su na bazi all inclusive usluge.
Almaza Bay će očarati svakog putnika svojim netaknutim belim peskom, kristalno čistim morem i suncem. Prostrana peščana plaža se proteže dokle pogled seže, a bistre plave vode idealne su za plivanje, ronjenje i snorkling.
Za one koji žele da osete i dožive čari prave udobnosti i luksuza, letovalište Almaza Bay nudi niz sadržaja, uključujući svetski poznate restorane i barove, spa centre, prodavnice i butike.
Prepustite se raskošnom tretmanu u spa centru, uživajte u izvrsnoj kuhinji ili se jednostavno opustite u udobnosti vašeg smeštaja. Lagano prošetajte po pesku, opustite se ispod suncobrana uz osvežavajuće piće ili se oprobajte u raznim sportovima na vodi.