Daleke destinacije i egzotična putovanja

Daleke destinacije su stvorene za putnike sladokusce. Za one koji su kao mali želeli da postanu istraživači i avanturisti. Da se okupaju u Južnokineskom moru, susretnu pravog bengalskog tigra, vide izvor Plavog Nila i upoznaju ljude drugačije vere i boje kože… Sada sve to možete uraditi, ali mnogo udobnije i elegantnije, vođeni našim preporukama i savetima. Iz udobne kočije, rikše ili nosiljke, iz ležaljke na dugoj peščanoj plazi, na Putu svile ili u božanstvenom Mjanmaru.

Daleke destinacije su spremne za vas, jer poznajemo najlepše krajeve širom planete. Najbolji hoteli i najlepše egzotične destinacije o kojima ste toliko toga slušali, sada su vam bliže nego ikada. Istražite najlepše i najuzbudljivije daleke destinacije kao što su Bali, Kuba, Dominikanska Republika, Jamajka, Meksiko, Kenija, Maldivi, Sejšeli, Mauricijus, Tajland, Šri Lanka, Malezija, Filipini, Majami, Dubai, Tokio…

Zašto na daleka putovanja?

Putovanja danas, više nego ikada privlače našu pažnju i činimo sve da ih približimo i učinimo mogućim. Daleke destinacije su sve one koje nas svojim beskarajno dugim plažama, kristalnim morima ili pak užurbanim gradovima pozivaju kao svojevrsna ulaznica za nesto novo do sada neviđeno. Upoznati novu daleku destinaciju znači prosiriti svoje vidike, upoznati nove kulture, običaje, pejzaže i stvoriti uspomene koje traju večno. Putevi dalekih destinacija davno su utabani. Do njih se dolazi lako i jednostavno. Ono sto nam pružaju i lepotu koju dele sa nama ne može se slikati niti pretočiti na papir. Zato je najbolje otići i uživati u svemu što nesebično deli.

Uz adrenelinski naboj s aurom mističnosti, daleka putovanja, uvek i u svakoj prilici, daruju i bogatstvo upoznavanja novih kultura, predela i običaja, zaostavštine s patinom prošlosti kao i vrhunski odmor uz autentične ritmove i  gastronomske specijalitete.

Istinski izazov je odmor na Baliju ili Dubaiju, Jednako kao i  ono što nude Izrael i Jordan. Ili možda safari u Keniji ili istočna obala SAD. Čarolija odmora na Tahitiju, Barbadosu ili Bahamima. S osmehom i bezbroj utisaka vratićete se i sa putovanja po fascinantnoj Persiji ili sa velike ture po Vijetnamu s plovidbom zalivom Halong. Na ovom spisku je i Indija sa svojim čarima, mnogima mistični Uzbekistan, odnosno čarolija Koreje i  Tajlanda. Uživaćete, zasigurno, i u Indiji i Nepalu, odnosno Kineskoj carskoj turi, luksuznom krastarenju  južnom poluloptom, putovanju na kojem se upoznaju lepote Argentine, Urgvaja i Brazila ili onome što nude  praznici u Njujorku…