Letovi iz Kraljeva

Letovi iz Kraljeva – aerodrom Morava je davno izgrađeni vojni aerodrom Ladjevci kod Kraljeva, na kome je bila smeštena 235. lovačko-bombarderska eskadrila opremeljena avionima F-84 Thunderjet. Godine 1992. posle raspada SFRJ na aerodrom se prebaziraju ekadrile iz Skoplja i Mostara. Za vereme bombardovanja Srbije 1999. godine pretrpeo je ozbiljna oštećenja prilikom kojeg je srušen kontrolni toranj. U proleće 2011. kreće se sa izgradnjom novog kontrolnog tornja, termoenergetskog bloka i pristanisne zgrade za civilni aerodrom Morava u mestu Tavnik odvojeno od vojnog dela, kao i radovi na uredjenju poletno-sletne staze, koji traju do 2016. godine. Kasnije se aerodrom dodatno uredjuje i oprema pristanišna zgrada, proširuje i presvlaci poletno-sletna staza, formira se vozni park za potrebe svih službi neophodnih za funkcionisanje.

U junu 2019 godine zvanicno i svecano je otvoren kao aerodrom Morava, cime postaje treci komercijalni aerodrom u Srbiji sa medjunarodnim oznakama IATA: KVO i ICAO: LYKV. Nakon toga uvedena je prva komercijalna linija do Beca avio-kompanije Er Srbija letelicom ATR-72, koja saobracaja dva puta nedeljno, utorkom i petkom, a u julu mesecu 2021 uvedena je sezonska linija za Solun.

Pored aerodroma u Kraljevu važnu kariku čini i Niški aerodrom. Letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

U našoj agenciji možete izvršiti kupovinu avio karata za letove sa Niškog aerodroma po provereno najpovoljnijim cenama. Takođe, avio karte možete kupiti i bez dolaska u agenciju tako što uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, putem meila, vibera ili whats up-a prosledjujemo Vam kartu za Vaše putovanje. Veliki broj zadovoljnih korisnika potvrda su kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja.

Potrudili smo se da uslugu prodaje avio karata, kao i samu komunikaciju sa putnicima unapredimo u cilju što lakšeg i efikasnijeg kontakta, razmene potrebnih podataka i informacija, kupovine i izdavanja avio karte. Takođe veliki broj zahteva putnika bio je vezan za dalji transfer nakon sletanja na krajnju destinaciju, pa smo stoga kao agencija uveli i uslugu rezervacije transfera preko inostranih operatera kao što su Flix BusAllgau airport expressSlovak lines, i dr.