Polihrono

Polihrono je udaljeno oko 95 km od Soluna i nalazi se na istočnom delu poluostrva Kasandra na mestu drevnog grada Neapolisa. Mnogi kafići, restorani, barovi, prodavnice, nalaze se na uređenoj promenadi uz plažu. Između mora i šetališta nalazi se 7 km duga i vrlo čista peščana plaža, koja svake godine biva nagrađena plavom zastavom. Danas u ovom gradiću stalno živi oko 1050 ljudi.

Ponuda vila, apartmana i hotela je izuzetno raznolika. Sadržaji u vilama su u potpunosti prilagodjeni potrebama turista, pa vam je otvorena mogućnost izbora različitih tipova smeštaja, počevši od smeštaja na plaži pa sve do smeštaja u gradu.

Kompletan deo uz obalu je popunjen restoranima, kafićima, prodavnicama suvenira i tome slično. Manji ili veći marketi su u skoro svakoj poprečnoj ulici. Pošto je celo mesto Polihrono dosta malo, onda ovde ništa nije daleko. Bilo gde da vam se nalazi apartman, u krugu od 100 metara naći ćete sve što vam je potrebno. Plaža je takodje dosta blizu bilo kog apartmana. U samom mestu postoji i malo igralište za decu, gde su rasporedjeni rekviziti za igru kao što su ljuljaške, klackalice, tobogani i ostali.

U Polihrono možete izaći uveče. Objekti se zatvaraju u 23 sata osim petkom i subotom kada objekti rade duže. Muzika u restoranima i kafićima uglavnom je narodna grčka, ali postoje i restorani i kafići sa stranom muzikom.

Polihrono je malo letovalište smešteno na poluostrvu Kasandra u regiji Halkidiki, u Grčkoj. Poznato je po svojim prelepim plažama, kristalno čistim vodama i opuštenoj atmosferi, što ga čini popularnom destinacijom za turiste, posebno tokom letnjih meseci. U selu se nalaze različiti smeštajni kapaciteti, tradicionalne taverne koje služe ukusnu grčku kuhinju, kao i mogućnosti za vodene sportove i druge aktivnosti na otvorenom. Sve u svemu, Polihrono je idealno mesto za one koji traže miran odmor na plaži u Grčkoj.

Informacije o Polihronu i okolini mesta možete pronaći ovde. Ponudu apartmanskog smeštaja koju smo pripremili za letovanje u Polihronu možete pogledati ako kliknete na  LINK, a više o svim destinacijama na Halkidiki Kasandra možete videti OVDE. Istražite našu ponudu za letovanje u apartmanima u Grčkoj i izaberite apartman za svoj odmor. Ukoliko želite da se upoznate sa našom kompletnom ponudom za letovanje, posetite LINK.