Hurgada sa transferom iz Niša

Hurgada je najpoznatije letovalište na Crvenom moru a do njega sada možete stići sa transferom iz Niša. Nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo Hurgada počinje da se razvija sedamdesetih godina i ubrzo  postaje izuzetno popularna turistička destinacija Crvenog mora. Najveća atrakcija za letovanje u Egiptu je besprekorno plavo, čisto i toplo Crveno more, bogato raznobojnim koralima i podvodnim životinjskim svetom. Hurgada ima oko 250.000 stanovnika, a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar – arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakala (noviji centar) i Memša (moderan turistički deo sa šetalištem). Ove sezone Hurgada je dostupna i svim putnicima južno od Beograda. Za sve putnike koji polaze iz Niša i duž autoputa ka Beogradu, obezbeđen je transfer do Beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Ovo značajno utiče na organizaciju jer putnici ne moraju da brinu o načinu dolaska do Beograda, parkiranja sopstvenih automobila i sl.

Cena povratnog transfera po osobi je 4000,00 dinara. Cena podrazumeva povratni transfer za polazak iz Niša.

Termini sa organizovanim polaskom iz Niša određeni su za 10/11 noćenja i to sa polascima:

 • Jun 11.06. / 21.06.
 • Jul 02.07. / 12.07. / 23.07.
 • Avgust 02.08. / 13.08. / 23.08.
 • Septembar 03.09. / 13.09. / 24.09.

Napomena: 24. septembra nema polaska transfera Nis – Beograd. Tog dana se realizuje samo transfer Beograd – Niš za putnike koji se vraćaju ka Nišu.

Na obali Hurgade, dugoj 45 km, sagrađeno je više od 250 smeštajnih kapaciteta raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km nikla su i nova letovališta El Gouna, Makadi Bay, Sahl Hasheesh i Soma Bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prekrasnim podvodnim svetom, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, Krstarenje Nilom, snorkling na Rajsko ostrvo ili safari u Sahari, prednost  su odmora u brojnim hotelima u Hurgadi.

Hurgada je definitivno najpoznatija turistička destinacija Egipta i preplavljena je turistima, ne samo leti, nego i tokom cele godine. Letovanje u Hurgadi po First minute ponudama će Vam pružiti priliku da otkrijete lepotu ove destinacije. A sada je tu Hurgada sa transferom iz Niša.

Evo i nekoliko zanimljivosti o Hurgadi i samo letovanje u Egiptu koje će vam pružiti dovoljno razloga da posetite ovaj biser Crvenog mora:

 • Rajske plaže: Hurgada je dom prekrasnih pješčanih plaža koje privlače posjetitelje iz cijelog svijeta. Plaže poput Makadi Bay, Sahl Hasheesh i El Gouna nude nevjerojatan pogled na Crveno more.
 • Ronioci i snorkeleri: Hurgada je jedna od najpopularnijih destinacija za ronjenje i snorklanje na svijetu. Kristalno čisto more i raznolik podvodni svijet privlače zaljubljenike u morske avanture.
 • Hurgadska marina: Hurgada Marina je moderni kompleks s restoranima, trgovinama i luksuznim jahtama. To je popularno mjesto za šetnju i uživanje u pogledu na more.
 • Pustinjski safari: Posjetitelji Hurgade često se odlučuju na pustinjski safari kako bi istražili okolne pustinjske pejzaže, oaze i beduinska naselja. Ovo je jedinstveno iskustvo koje nudi uvid u tradicionalni način života beduinskih zajednica.
 • Hurgadska starina: Iako je Hurgada postala moderno turističko odmaralište, grad također ima bogatu povijest. Možete posjetiti stare dijelove grada i istražiti lokalnu kulturu, tržnice i tradicionalne restorane.
 • Vodeni sportovi: Hurgada nudi raznovrsne aktivnosti na vodi, uključujući jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing i još mnogo toga. To je raj za ljubitelje ekstremnih sportova na vodi.
 • Hurgadska noćna scena: Grad nudi raznoliku noćnu zabavu, uključujući restorane, barove, klubove i živu glazbu. Posjetitelji mogu uživati u egipatskoj kuhinji, ali i u internacionalnim jelima.

Hurgada je zaista destinacija koja ima nešto za svakoga, bilo da tražite opuštanje na plaži, avanture u prirodi ili noćni život.

Bogatu ponudu hotela u Hurgadi možete pronaći ovde.
Više informacija o Hurgadi i letovanju u ovom predivnom mestu možete naći ovde.
Rezerviši smeštaj