Letovi iz Niša

Letovi iz Niša – aerodrom Konstantin Veliki u poslednje vreme postao je veoma popularan aerodrom za letove sa niskobudzetnim avio-kompanijama Wizz air, Ryanair i Air Serbia čije su cene karata više nego pristupačne i popularne. Sve je više putnika sa severa Srbije, kao i iz zapadnih krajeva zemlje. Ove tri kompanije sa Niškog aerodroma trenutno lete na sledećim destinacijama: Bazel, Dortmund, Malme, Memingen, Milano, Keln, Atina, Istaanbul i još mnoštvo drugih destinacija

Pored njih sa Niškog aerodroma leti i avio kompanija Swiss air, za Cirih. Zbog svoje veoma popularne cene, letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

U našoj agenciji možete izvršiti kupovinu avio karata za letove sa Niškog aerodroma po provereno najpovoljnijim cenama. Takođe, avio karte možete kupiti i bez dolaska u agenciju tako što uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, putem meila, vibera ili whats up-a prosledjujemo Vam kartu za Vaše putovanje. Veliki broj zadovoljnih korisnika potvrda su kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja.

Potrudili smo se da uslugu prodaje avio karata, kao i samu komunikaciju sa putnicima unapredimo u cilju što lakšeg i efikasnijeg kontakta, razmene potrebnih podataka i informacija, kupovine i izdavanja avio karte. Takođe veliki broj zahteva putnika bio je vezan za dalji transfer nakon sletanja na krajnju destinaciju, pa smo stoga kao agencija uveli i uslugu rezervacije transfera preko inostranih operatera kao što su Flix BusAllgau airport expressSlovak lines, i dr.