Dobre Vode

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode. Mesto sa peščanom plažom Veliki Pijesak koja zbog čistoće vode i velike prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Aranžmani za Dobre Vode letovanje u Crnoj Gori su pravi izbor. Izbor za sve one kojima je prioritet sunce, čisto i toplo more, u kombinaciji sa kvalitetnim odmorom. Dobre Vode se još nazivaju i ”vazdušna banja“. Zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora.  Vetrovi su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Idealno je mesto za odmor, pogotovu porodica sa decom. Međutim, ni mlađa populacija neće ostati ravnodušna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan noćni provod. Blizina Bara je takođe odličan razlog da odsednete baš u ovom mestu, budući da neke večeri možete provesti i u Baru, i iskoristiti priliku da posetite njegove atrakcije. Pored Bara, u neposrednoj blizini je i Ulcinj, koji je takođe popularan zbog svojih prelepih plaža, posebno pogodnim za porodice sa malom decom.

Dobre Vode plaža sa nezaboravnim pogledom

Kao što smo već na samom početku napomenuli kada su u pitanju Dobre Vode plaža po kom je ovo mesto nesumnjivo najpoznatije naziva se Veliki Pijesak. Na ovoj plaži dužine 480 m i prosečne širine 29 m, uvek će vas dočekati nezaboravan zalazak sunca i prelepa boja mora.

Pored mekane podloge od peska i šljunka, na ovoj plaži ćete pronaći sve rekvizite koji su vam potrebni za jedno kvalitetno izležavanje. Opremljena je suncobranima, ležaljkama i tuš kabinama, a u blizini se nalazi i veliki broj prodavnica u kojima ćete naći sve što vam je potrebno.

Kada su u pitanju Dobre Vode smeštaj se uglavnom bazira na apartmanima. To svim gostima daje slobodu da organizuju svoje vreme na letovanju baš onako kako im najviše odgovara.