Letovi iz Skoplja

Letovi iz Skoplja – aerodrom Aleksandar Makedonski je glavni međunarodni aerodrom u Severne Makedonije, smešten 17 kilometara istočno od središta glavnog grada Skoplja. Aerodrom se nalazi uz prigradskom naselju Petrovec, po kome se neslužbeno nazivao i Aerodrom Petrovec. Aerodrom Skoplje je najprometniji u državi. 2018. godine kroz njega je prošlo blizu 1,9 miliona putnika. Skopski aerodrom je avio-čvorište za Mađarsku niskotarifnu avio-kompaniju Wizz AIr. Aerodrom je do 2007. godine nosio naziv Petrovec a nakon toga je imenovan po Aleksandru Makedonskom.

Pored aerodroma u Skoplju važnu kariku čini i Niški aerodrom. Letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

U našoj agenciji možete izvršiti kupovinu avio karata za letove sa Niškog aerodroma po provereno najpovoljnijim cenama. Takođe, avio karte možete kupiti i bez dolaska u agenciju tako što uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, putem meila, vibera ili whats up-a prosledjujemo Vam kartu za Vaše putovanje. Veliki broj zadovoljnih korisnika potvrda su kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja.

Potrudili smo se da uslugu prodaje avio karata, kao i samu komunikaciju sa putnicima unapredimo u cilju što lakšeg i efikasnijeg kontakta, razmene potrebnih podataka i informacija, kupovine i izdavanja avio karte. Takođe veliki broj zahteva putnika bio je vezan za dalji transfer nakon sletanja na krajnju destinaciju, pa smo stoga kao agencija uveli i uslugu rezervacije transfera preko inostranih operatera kao što su Flix BusAllgau airport expressSlovak lines, i dr.