Krstarenje

Povoljno krstarenje – Krstarenje Mediteranom – Krstarenje Egejskim i Sredozemnim morem – Južna Amerika – Put oko sveta – Krstarenja leto 2023

Nudimo vam povoljna krstarenja širom Evrope i sveta. Krstarenja Mediteranom, Krstarenje Egejskim i Sredozemnim morem.  Luksuznim kruzerima plovite širom sveta.  Doživite nadasve jedinstveno iskustvo. Evropa, Južna Amerika ili Put oko sveta… Krstarenja za leto 2023 su spremna.

Pogledajte našu ponudu krstarenja

Doživite pustolovinu kao iz filma! Uživajte u čarima mora i plovidbe istražujući osunčane predele Egeja i Mediterana ili impresivne fjordove severne Evrope. Otkrijte zašto putovanja modernim kruzerima predstavljaju jedan od najeksluzivnijih vidova odmora. Bilo da ste sa porodicom ili prijateljima ili možda u romantičnoj vezi, krstarenje je sjajan izbor.

Krstarenja su stekla veliku popularnost upravo zato što nude bezbroj prilika za istinsko uživanje. Plovidba brodom, vrhunski smeštaj u brodskim kabinama, bogata gastronomska ponuda, kao i razne mogućnosti za provod i opuštanje, samo su neki od razloga da se odlučite za plovidbu kruzerima. Svakog dana očekuje vas nova luka i prilika da za kratko vreme obiđete neka od najatraktivnijih evropskih ostrva, poznate primorske gradove Evrope i atrakcije u njihovoj blizini.

Upoznajte brodove

Brodske kompanije u našoj ponudi predstavljaju sam vrh ovog oblika turizma. Luksuzni kruzeri predstavljaju putujući hotel na vodi, i poseduju sve što vam je potrebno za savršen odmor. U zavisnosti od doba godine kada krstarite,  možete uživati na bazenima, u sunčanju na palubi ili pak u brojnim sadržajima u zatvorenom.

Na većini brodova dostupne su najrazličitije aktivnosti poput teretana, fitnes, spa i wellness centara, igraonica za decu, bioskopa, pozorišta, barova u kojima se organizuju svirke uživo i noćne žurke, karaoke i plesne večeri, kazina. Wi-Fi mreža je takođe na raspolaganju putnicima kruzera, a pristup internetu uglavnom je moguć uz doplatu.

Što se gastronomske ponude i ishrane tokom plovidbe tiče, uobičajeno je da imate na raspolaganju švedski sto u restoranu, ali se jelovnik može razlikovati od broda do broda.

Zaplovite sa napoznatijim svetskim kompanijama. Celestyal Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises, Royal Caribbean, Holland America Cruise Lines, Princess Cruises…

Celestyal Cruises je dobitnik više od 60 prestižnih turističkih nagrada i priznanja. Nudi all inclusive aranžmane za 3,4,7 ili 14 noćenja, a kruzerske linije pokrivaju Grčku i grčka ostrva, Egej i Mediteran. Njihovi kruzeri su pre svega jako popularni za krstarenja grčkim ostrvima i istočnim Mediteranom. Nudimo vam aranžmane za dva broda ove kompanije: Celestyal Crystal (kapaciteta 1200 putnika) i Celestyal Olympia (1600 putnika).

MSC Cruises je treći najveći brend u svetu za krstarenja i najbrže rastuća kompanija u ovoj industriji. Apsolutni su lider kada je reč o kruzerskim putovanjima u Evropi, Južnoj Americi i Južnoj Africi, a imaju snažno prisustvo i u oblastima Kariba, Severne Amerike i Dalekog Istoka. Deo su MSC grupe (Ženeva, Švajcarska), kao vodećeg privatnog konglomerata za brodski transport i logistiku u ovoj zemlji.  MSC brodovi plove tokom čitave godine u području Mediterana i Kariba, dok sezonskim intinererima pokrivaju Severnu Evropu, Južnu Ameriku, Južnu Afriku, Aziju, Dubai, Katar, Saudijsku Arabiju i Crveno more.

Luksuz koji nije rezervisan samo za bogate

Do skora san, a danas dostupna raskoš.

Iako krstarenja spadaju u luksuzni oblik turizma, cene aranžmana su pristupačne, posebno ako se uzmu u obzir naše specijalne ponude. First minute krstarenja su savršena prilika da po izuzetno povoljnoj ceni rezervišete vrhunski turistički aranžman i plovidbu koju ćete dugo pamtiti i prepričavati.

U svakom slučaju, na svim našim brodovima postoje tri kategorije kabina, a od toga koju od njih odaberete za smeštaj tokom krstarenja zavisiće i cena aranžmana. Najjeftinija opcija su unutrašnje kabine, zatim prozorske, dok ćete najveću sumu morati da izdvojite ukoliko se opredelite za luksuzne balkonske kabine.

Bilo kako bilo, nekada nedostižno, sada dostupno za svačiji džep. I to zaista mislimo!

Izborom krstarenja, vi dobijate smeštaj i hotelsku uslugu najluksuznijih hotela na svetu sa ekskluzivnom gastronomskom ponudom. Samo što ovaj hotel plovi. I to je ono što izaziva magiju i što čini lrstarenje malo drugačijim turizmom…