Avio karte

Agencija STAR TRAVEL se od samog početka bavi prodajom avio karata za sve evropske i svetske destinacije. Kod nas možete naći avio karte svih poznatih svetskih avio kompanija kao i avio karte popularnih niskobudžetnih – low cost avio kompanija.

Niški aerodrom Konstantin Veliki u poslednje vreme postao je veoma popularan aerodrom za letove sa niskobudzetnim avio-kompanijama Wizz air i Ryanair, čije su cene karata više nego pristupačne i popularne. Sve je više putnika sa severa Srbije, kao i iz zapadnih krajeva zemlje. Ove dve kompanije sa Niškog aerodroma trenutno lete na sledećim destinacijama: Bazel, Berlin, Stokholm, Dizeldorf, Dortmund, Malme, Memingen, Milano i Bratislava. Pored njih sa Niškog aerodroma leti i avio kompanija Swiss air, za Cirih. Zbog svoje veoma popularne cene, letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

U našoj agenciji možete izvršiti kupovinu avio karata za letove sa Niškog aerodroma po provereno najpovoljnijim cenama. Takođe, avio karte možete kupiti i bez dolaska u agenciju tako što uplatu možete izvršiti u najbližoj banci ili pošti. Nakon toga, putem meila, vibera ili whats up-a prosledjujemo Vam kartu za Vaše putovanje. Veliki broj zadovoljnih korisnika potvrda su kvaliteta naših usluga i našeg poslovanja.

Potrudili smo se da uslugu prodaje avio karata, kao i samu komunikaciju sa putnicima unapredimo u cilju što lakšeg i efikasnijeg kontakta, razmene potrebnih podataka i informacija, kupovine i izdavanja avio karte. Takođe veliki broj zahteva putnika bio je vezan za dalji transfer nakon sletanja na krajnju destinaciju, pa smo stoga kao agencija uveli i uslugu rezervacije transfera preko inostranih operatera kao što su Flix BusAllgau airport expressSlovak lines, i dr.

Air Serbia, Air France, Alitalia, Qatar airways, Emirates, Lufthansa, Fly Dubai, Turkish Airlines, Etihad airways, Egypt Air, Swiss Air, Wizz Air, Pegasus, Aegean airlines, German wings…. samo su neke od avio kompanija za koje možete pronaći najpovoljnije cene karata za sve destinacije.

U agenciji STAR TRAVEL možete na najlakši i najbrži način doći do željene karte za izabranu destinaciju po najpovoljnijim cenama.

Takođe, svoj upit možete poslati i putem naše meil adrese, a mi ćemo Vas u najkraćem mogućem roku obavestiti o svim raspoloživim mogućnostima i cenama leta za izabranu destinaciju.

Rezervaciju i plaćanje avio karte možete izvršiti isključivo u agenciji. Na raspolaganju su Vam različiti načini plaćanja (platnim karticama, gotovinom…) a nakon izvršene rezervacije dobijate elektronsku kartu za ukrcavanje na let.

Takođe, kartu možete dobiti i na meil adresu i istu odštampati kod kuće ili na nekom drugom mestu.