Novogodišnja putovanja

Novogodišnja putovanja – Doček Nove godine je idealna prilika za kreiranje najlepših uspomena. Razmišljanje o putovanjima za doček Nove godine u nama izazivaju lepa osećanja, a ujedno nas pokreće da razmišljamo gde da otputujemo, gde da provedemo nekoliko uzbudljivih i prazničnih dana. Svaki grad nudi nešto posebno. Miris vina, lokalnih specijaliteta, svečane ulice, okićene jelke, novogodišnji i božićni marketi.

Nova Godina je pravo vreme za putovanje. To je period godine kada svi sa nestrpljenjem očekuju praznike poput Nove godine i Božića, svode posao na minimum i žele da otputuju negde sa porodicom i stvore nove uspomene. Zatop su putovanja za Novu godinu prava prilika. U decembru svetske metropole, romantični evropski gradovi i dvorci blistaju punim sjajem, trgovi su opremljeni specijalnim novogodišnjim bazarima, i prodavnice su pune poklona jer je period darivanja.

Ako ste ljubitelji putovanja za Novu godinu, dobrog provoda, druženja i vatrometa, glavni gradovi Evrope će vam pružiti sve to novogodišnjim putovanjem. Pored specifične novogodišnje euforije možete upoznati nove kulture i praznične običaje zemlje gde otputujete, jer svaka zemlja poseduje specifični praznični duh i ambijent u decembru. Zamiislite želju gde biste voleli da popijete šampanjac 31. decembra u ponoć, rezervišite na vreme i mi ćemo vas odvesti.

Doček Nove godine u Evropi

Nije bez razloga Evropa kontinent sa najvećim brojem lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a. Novogodišnja putovanja i avionom i autobusom su postala dostupna svakome, na Vama je da se opredelite. Svakako treba doživeti Mikelandjelovog Davida u Firenci, Pikasova dela u Barseloni, Klimtovu umetnost u Beču, impresioniste u Orsaju u Parizu, Rembranta i Vermera u Amsterdamu. Da ne naglašavamo čuvene muzeje Luvr, Prado u Madridu, Rijks u Amsterdamu, Albertinu i Kulturno-istorijski muzej u Beču, Nacionalnu galeriju u Budimpešti, Pinakoteke u Minhenu, Kapitolski muzej u Rimu.

Naravno, pored tih „kulturnih stanica“, svaki grad ima svoju posebnu čar i draž, koju putnici otkrivaju šetajući ulicama, trgovima, uživajući u kafeterijama i nacionalnim restoranima, kao i drugim ponudjenim sadržajima. Svaki grad je priča za sebe i svaki grad je poseban na svoj način.

Za Novogodišnja putovanja svaka destinacija ima određeno doba godine kada je najlepša. U Evropi i našem okruženju postoji nekoliko mesta koja su najlepša za posetu tokom jeseni. Paleta boja od zlatnih, žutih i narandžastih nijansi čini da određene metropole dobiju veoma interesantan izgled tokom ovog godišnjeg doba. Istanbul, Madrid, Rim, Lisabon, Andaluzija, Pariz, Moskva i Sankt Peterburg učiniće da doživimo jesen kao najlepše godišnje doba.

Naša preporuka je da što češće omogućite sebi putovanje koje će vam pružiti radost i zadovoljstvo. Više detalja o Evropskim metropolama možete naći ovde.

Pogledajte našu ponuda putovanja ovde.

Ponuda putovanja Evropskim gradovima obuhvata mnogo zemalja kao što su: Austrija, Bosna i Hercegovina, Češka, Crna Gora, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Italija, Madjarska, Makedonija, Nemačka, Poljska, Portugalija, Slovenija, Španija, Turska

Putovanja su zaista nešto posebno, puna iznenađenja, avantura i nezaboravnih trenutaka. Nadamo se da ćete imati priliku da istražite nove destinacije i stvorite nezaboravne uspomene na putovanjima.