Izleti i šoping ture

Izleti i šoping ture su kratka putovanja koja obuhvataju autobuski prevoz, odlazak do poznatih šoping centara u okruženju, razgledanje. Uvek je pravo vreme za šoping! Posetite najveće evropske tržne centre i uživajte u kupovini. Putovanja, da li je reč o city break turama, shopping turama, vikend turama, jednodnevnim putovanjima , svako od ovih vidova putovanja je prilika da iznenadite sebe i svoju dragu osobu, da odete na putovanje za pamcenje. Putovanja su najlepša iskustva savremenog čoveka i prilika da se na prijatan način upoznaju.

Izleti i šoping putovanja su sva ona putovanja koja podrazumevaju obilaske popularnih destinacija na jedan dan. Tu nema spavanja i uglavnom je polazak tako koncipiran da se što više vremena posveti samoj destinaciji. Zato je i povratak uglavnom u kasnim večernjim satima.

Šoping ture su putovanja koje obuhvataju autobuski prevoz i odlazak do šoping centara u okruženju. Najčešće su to izleti u Segedin, Beč, Trst, Sofiju, Skoplje, Temišvar i sl. U sklopu putovanja nema usluge noćenja u hotelu, već samo usluga autobuskog prevoza u pratnji pratioca grupe.

Sve češće se u ponudama putovanja pojavljuju takozvani Adventi – Advent putovanja. Adventi su period od četiri nedelje koje prethode Božiću i počinju prvom nedeljom nakon blagdana Svetačkog dana. Ovaj period predstavlja vreme pripreme i očekivanja za dolazak Božića, kako religiozno, tako i kulturno. U mnogim delovima sveta, advent se obeležava različitim tradicijama i običajima. Ovo uključuje upaljivanje adventskih sveća na adventskim venčićima, otvaranje adventskih kalendara svaki dan kako bi se odbrojavali dani do Božića, kao i učešće u različitim verskim ceremonijama i obredima.

Adventski period takođe može biti vreme za druženje, darivanje i pripremu za praznične proslave ali i za šoping. Mnogi gradovi organizuju adventske sajmove, gde se prodaju raznovrsni proizvodi, hrana i piće, a posetioci mogu uživati u božićnoj atmosferi, muzici i zabavi. Advent putovanja su takođe prilika za razmišljanje o značaju Božića kao praznika mira, ljubavi i zajedništva, te podsećaju ljude na važnost obitelji, prijateljstva i solidarnosti u ovom blagdanskom periodu.

Naša preporuka je da što češće omogućite sebi putovanje koje će vam pružiti radost i zadovoljstvo. Više detalja o Evropskim metropolama možete naći ovde.

Pogledajte našu ponuda putovanja ovde.

Putovanja su zaista nešto posebno, puna iznenađenja, avantura i nezaboravnih trenutaka. Nadamo se da ćete imati priliku da istražite nove destinacije i stvorite nezaboravne uspomene na putovanjima.