Izleti i šoping ture

Izleti i šoping ture su kratka putovanja koja obuhvataju autobuski prevoz, odlazak do poznatih šoping centara u okruženju, razgledanje. Uvek je pravo vreme za šoping! Posetite najveće evropske tržne centre i uživajte u kupovini. Putovanja, da li je reč o city break turama, shopping turama, vikend turama, jednodnevnim putovanjima , svako od ovih vidova putovanja je prilika da iznenadite sebe i svoju dragu osobu, da odete na putovanje za pamcenje. Putovanja su najlepša iskustva savremenog čoveka i prilika da se na prijatan način upoznaju.

Izleti su sva ona putovanja koja podrazumevaju obilaske popularnih destinacija na jedan dan. Tu nema spavanja i uglavnom je polazak tako koncipiran da se što više vremena posveti samoj destinaciji. Zato je i povratak uglavnom u kasnim večernjim satima.

Šoping ture su putovanja koje obuhvataju autobuski prevoz i odlazak do šoping centara u okruženju. Najčešće su to izleti u Segedin, Beč, Trst, Sofiju, Skoplje, Temišvar i sl. U sklopu putovanja nema usluge noćenja u hotelu, već samo usluga autobuskog prevoza u pratnji pratioca grupe.