fbpx

O nama

Naša Ideja

U moru ponuda turističkih aranžmana i ostalih turističkih usluga, kao putnik, veoma je teško sagledati sve neophodne aspekte i informacije vezane za samo putovanje, odabir destinacija, prevoza, i sl. A pri tom izbeći moguće neprijatnosti i odmor provesti sa potpunim uživanjem.

Upravo u toj činjenici leži naša ideja da se prodajom turističkog aranžmana ili druge turističke usluge putnik do najsitnijih detalja informiše o željenoj destinaciji, da se pruži prava i proverena informacija, i da ne postoji bilo kakav rizik po putnika koji može dovesti do bilo kakvih neprijatnosti na putovanju.

Jednostavno, pružiti putniku „stvarno savršen odmor“ kakav i očekuje.

 

Naše ponude

U ponudi agencije STAR TRAVEL nalazi se kompletna ponuda aranžmana za Letovanje, Zimovanje, Prolećna i jesenja putovanja, Praznična putovanja, Uskršnja i prvomajska putovanja, Doček Nove godine, Krstarenja, Daleke i egzotične destinacije…

Grčka, Turska, Crna Gora, Bugarska, Italija, Španija, Makedonija…samo su neke od zemalja koje se nalaze u našoj turističkoj ponudi.

Takođe, u ponudi agencije nalazi se i usluga rezervacije i prodaje avio karata svih svetskih avio kompanija kao i low cost avio kompanija, rezervacije autobuskog prevoza i transfera putnika do svih većih aerodroma kako u Srbiji tako i u Bugarskoj, Makedoniji i sl.

 

Naše dodatne usluge

U sklopu naše agencije, nalazi se i menjačnica STAR TRAVEL, kako bismo svim klijentima omogućili da na jednom mestu izvrše i zamenu stranog novca za domaću valutu po posebnom, povoljnijem kursu.

Trudili smo se, i trudićemo se da budemo među najboljima. Sa Vama, i uz Vas. Uvek spremni da prihvatimo i pozitivnu i negativnu kritiku i da na obostrano zadovoljstvo unapredimo odnos i saradnju.

Hvala što nam pružate priliku da pokažemo šta znamo !

Kontakt

Kontakt

Radno vreme:

Pon-Pet 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

Pratite nas