Hotel Charm Beach 4*

Lokacija: Hotel Charm Beach se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ovaj ekonomičan hotela je udaljen od aerodroma u Bodrumu 58 km, od centra grada Bodrum 24 km, a najbliže mesto, Turgutreis, udaljeno je 6 km. Hotelski kompleks čini devet trospratnih blokova sa ukupno 94 standardne sobe sa pogledom na vrt i more (površine 18-21 m2, za maksimum 2+1 osobu) i 12 dvosobnih porodičnih soba (površine 32 m2dnevna i spavaća soba, za maksimum 4 osobe).
Hotelska ponuda: glavni restoran, a la carte restoran (turski – besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), dva bara, spoljašnji bazen, besplatan WiFi internet u zajedničkim prostorijama hotela, teretana, aerobik, akvabik, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, bilijar, pikado, animacije, diskoteka, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, dečiji vodeni tobogan.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: room servis, sva uvozna i flaširana pića, fax, telefon, masaže i tretmani u spa centru i turskom kupatilu, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, frizerski salon, usluga dadilje, doktor, sefovi.
Plaža: hotelska peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri se mogu dobiti uz depozit.
Sobe: klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), mini-bar (voda), fen, balkon ili terasa.
Ishrana: all inclusive – “sve uključeno” – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilim i terminima.

http://www.charmbeachhotel.com/

NAPOMENA: Svi podaci na web stranici su informativnog karaktera i postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Molimo Vas da sve informacije na web stranici proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Rezerviši smeštaj