Sadržaji objekta:

Bazen
Klima
Televizor
Internet
Roštilj
Parking
Lift
Dozvoljeni ljubimci
Terasa
Sef
Wellness & Spa
Recepcija

Vila Moustakas (Polihrono)
Odlično locirana, na 30 metara od plaže i u srcu Polihrona. 1/3 i 1/4 studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice raspolažu sa SAT TV-om (sa jednim srpskim kanalom), čajnom kuhinjom, klima uređajem (6 eur dnevno/po smeštajnoj jedinici), peškirima, ulaznom i privatnom terasom. Četvorokrevetni studiji su sa jednim francuskim krevetom (širine 140 cm) i dva standardna ležaja širine po 90 cm. U trokrevetnim studijima su jedan francuski i jedan standardni ležaj. Za goste vile koji koriste autobuski prevoz na dan dolaska je organizovan transport prtljaga od mesta izlaska iz autobusa do vile i obrnuto, na dan povratka od vile do autobusa. Vila (ne i svaka smeštajna jedinica posebno) poseduje sopstveni bežični internet sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.
Maksimalni kapacitet studija 1/3 – tri odrasle osobe; Maksimalni kapacitet studija 1/4 – četiri odrasle osobe

GPS koordinate kuće: 40º01’01.37’’ N 23º31’46.25’’ E

 • NA

Vila Moustakas -Cenovnik 202

Vila Moustakas -Cenovnik 2023

 

PROGRAM PUTOVANJA

01. dan: Polazak autobusa (u zavisnosti od mesta polaska) u navedeno vreme.
02. dan: Dolazak u letovalište i smeštaj u izabranoj vili/hotelu.

U zavisnosti od izabrane dužine boravka (10 ili 15 noćenja): Boravak u izabranoj vili/hotelu sa navedenom uslugom. Nakon završetka aranžmana povratak u mesto polaska.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

 • Smeštaj u izabranoj vili na bazi najma apartmana/studia na 10 ili 15 noćenja
 • usluge predstavnika agencije
 • usluge vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Boravišnu taksu (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ dnevno po smeštajnoj jedinici i plaća se na licu mesta vlasniku objekta).

AUTOBUSKI PREVOZ

Prevoz se obavlja autobusima turističke klase (visokopodnim ili double-decker) koji su opremljeni klimom/grejanjem, audio i video opremom.

 • Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Polihrono/Hanioti/Pefkohori – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
 • Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Asprovalta/Nea Vrasna – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 10 godina 50 eur.
 • Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd – Leptokarija/Nei Pori/Platamon – Beograd iznosi 60 eur, za decu do 12 godina 40 eur.
 • Cena autobuskog prevoza na relaciji Niš – Polihrono/Hanioti/Pefkohori/Asprovalta/Nea Vrasna/Leptokarija/Nei Pori – Niš iznosi 50 eur, za decu do 10 godina 40 eur.
 • Cena autobuskog prevoza u jednom pravcu iz Srbije za bilo koju od destinacija u Grčkoj iz naše ponude (i obrnuto) iznosi 40 eur.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum naveden u tabelama.
Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman čime agencije nije u obavezi da izlazi u susret pojedinačnim zahtevima putnika.
Obavezno proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska dva dana ranije.
Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.
Količina prtljaga je ograničena na dve putne torbe po osobi
Prevoz prtljaga u mestu boravka, kao i prostor za njegovo čuvanje i odmor putnika u danima smene – nisu obezbeđeni.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Cene su izražene u eurima a plaćanje je u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
 • Gotovinski, uplatom akontacije u iznosu od 40 % ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put
 • Platnim karticama: Visa, Maestro, MasterCard, Dina,
 • Čekovima građana do kraja godine, sa datumom realizacije ćeka svakog 15-og u mesecu

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa aranžmana. Garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni, usled eventualnih promena na monetarnom tržištu. Organizator putovanja zadržava pravo da propiše drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima agencija zaključi poseban ugovor.

Započeti način plaćanja se ne može menjati.

NAPOMENA

Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno.

U studijima i apartmanima koji poseduju francuski krevet moguće je tretirati i odraslu osobu kao dvoje dece do 7 godina. Svi gosti su obavezni da se pridržavaju uslova korišćenja apartmana. Korišćenje apartmana počinje od 14:00 časova prvog dana, dok se apartmani moraju napustiti poslednjeg dana, najkasnije do 09:00 časova. Čistoću u apartmanima za vreme boravka održavaju sami korisnici. Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri (osim gde je naznačeno suprotno), sapun i toalet papir. Apartmani nisu fizički obezbeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti. Apartmani i studiji koji se nalaze u zakupu agencije nisu kategorisani. Agencija ne može uticati na jačinu signala i protok bežičnog interneta u kućama. Svu nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.

Za putnike na sopstvenom prevozu ne postoji doplata u vidu dinarskog dela cene aranžmana. Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti). U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnike subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenih Ugovora o putovanju. U slučaju promena na monetarnom tržištu , kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cene aranžmana.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: SVIM STRANKAMA, BEZ OBZIRA KAKO I KADA SU UPLATILE KOMPLETAN IZNOS ARANŽMANA, VAUČET tj. DOKUMENT O PRAVU DA KRENU NA UGOVORENO PUTOVANJE, BIĆE IZDAT 7 DANA PRE DATUMA POČETKA KORIŠĆENJA ARANŽMANA.

Minimum za realizaciju ovog programa je 40 putnika koji plaćaju. Važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

OTP 129/2021 od 18.10.2021. godine kategorija A.

 

Rezerviši smeštaj