Bansko

Bugarska

NIŠ - SOFIJA - BANSKO Ski centar Bansko je jedan od najperspektivnijih centara na Balkanu sa fantastičnim uslovima za skijanje. Nalazi se na planini Pirin oko 160 km od Sofije. Bogata ponuda hotela svih kategorija, duga skijaška sezona, savremena infrastruktura i blizina ovog skijališta omogućili su da Bansko postane veoma atraktivna destinacija. Bansko je najbolji skijaški centar u Bugarskoj sa sezonom za skijanje od decembra do maja. Posetioci ovog centra mogu da uživaju i u dodatnim sadržajima kao što su planinarenje, jahanje konja, spa i fitnes centri, sportski tereni. Većina hotela ovog skijališta obezbećuje transfer do gondole minibusevima.

Preuzmi PDF

Ova ponuda trenutno nije aktuelna... 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN – subota 09.11.2019. Polazak iz Niša u 4h sa parkinga kod Tempa. Vožnja uz usputne pauze po potrebi,nastavak puta preko Sofije prema Banskom – spoj starog grada i savremene arhitekture sa lepotom i komforom u podnožju veličanstvenog pirinskog masiva na 160 km od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Smeštaj grupe u hotel. Ručak. Slobodno popodne.( večera za goste hotela Belvedere). Noćenje
  2. DAN – nedelja 10.11.2019. Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili korišćenje spa centra,(svaki hotel ima drugačiji sadržaj).(Ručak za goste hotela Belvedere). Slobodno popodne.(Večera za goste hotela Belvedere). Noćenje.
  3. DAN – ponedeljak 11.11.2019. Doručak, kasna odjava iz hotela, oko 12h. Polazak prema Sofiji gde je predviđen odlazak u tržni centar SERDICA. Očekivani dolazak u Niš pre ponoci.

ARANŽMAN OBUHVATA:

-Prevoz udobnim turističkim autobusom ili minibusom,

-Smeštaj u hotelu 3*ili 4* na bazi 2 polupansiona na principu švedskog stola,

-Korišćenje Wellnes i Spa centra,

-Obilazak tržnog centra Serdica

ARANŽMAN OBUHVATA:

-Boravišnu taksu, koja iznosi 3€ za sve vreme boravka. Plaća se u agenciji prilikom uplate aranžmana

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

-Individualne troškove putnika,


POPUSTI:

Umanjenje za sopstveni prevoz je 10€ po osobi.

Deca do 12 godina ostvaruju popust od 30% na cenu dvokretenog apartmana


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

- učešće 30%, ostatak do polaska ili na 3 rate bez kamate.

Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.

NAPOMENA:

Ovaj program rađen je na bazi 40 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

OTP 585/2010

LOKACIJA I OPIS HOTELA:

Hotel Belvedere Holiday Club se nalazi 300 m od gondole i 700 m od centra mesta Bansko. Hotel se sastoji od tri kompleksa zgrada koja nisu međusobno povezani toplim hodnikom i ima ukupno 108 apartmana.
Hotelska ponuda: recepcija, lift, lobi bar, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže, bade mantil, otvoreni i zatvoreni bazen, wi-fi internet, parking.
Besplatne usluge: korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, skijašnice, wi–fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ogranicenim brojem mesta).
Apartmani: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, balkon.Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Objekat Apart Hotel Orbilux nalazi se na 500 metara od ski gondole u Banskom, na 1,5 km od Starog grada Banskog. U ponudi ima zatvoreni bazen sa toplom vodom, restoran sa vrtom i besplatnu internet konekciju putem kabla.Svi moderni apartmani i studiji uključuju kompletno opremljenu kuhinju sa kuhinjskim posuđem, frižiderom i trpezarijskim delom. Svaka smeštajna jedinica nudi balkon i satelitsku televiziju. Većina sadrži i mašinu za pranje veša.Prostrana spa zona u objektu Apart Hotel Orbilux uključuje saunu i parno kupatilo. Moderan fitnes centar i masaže takođe su na raspolaganju.U restoranu objekta Apart Hotel Orbilux služe se tradicionalna bugarska jela, sezonska jela i dečji meni.