Sadržaji objekta:

Bazen
Klima
Televizor
Internet
Roštilj
Parking
Lift
Dozvoljeni ljubimci
Terasa
Sef
Wellness & Spa
Recepcija

Republika Slovenija je primorska, podalpska država na jugu Srednje   Evrope.  Jedina je zemlja na Starom kontinentu s izlazom na more i panonsku niziju odnosno alpski prostor zbog čega i ima veliki potencijal za sve vrste turizma. Prelepi planinski pejzaži, nestvarno zelene doline reka, lednička jezera okružena srednjevekovnim zamkovima i brdima s vinovom lozom. Kristalno čista morska obala sa ribarskim selima u italijanskom stilu i naseljima daruju Sloveniji mnoštvo mogućnosti za kupanje.  Skijanje, biciklizam, planinarenje, kampovanje, rafting i paraglajding. Najpoznatija turistička mesta Slovenije su Bled, Bohinj, Košpar, Portorož, Piran, Kranjska Gora, Pohorje.  Ljubljana kao glavni grad države i naranvo Posotjinka jama koja je i najposećenija pećina u celoj Evropi.

  • ND
Datum putovanja Hotel SPECIJALNA PONUDA
06.10.-10.10.2022. 
10.11.-14.11.2022. 
01.12.-05.12.2022. 
CREINA 4*  – 2 ND 109 €

Doplate: iz Užica (transfer do Čačka) 10€, iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€,
Kruševca (transfer do Kraljeva) 10€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 7€, Vrnjačke Banja (transfer do Kraljeva) 5€ , doplate idu na cenu iz Kraljeva.

Za putnike iz Nisa vrsi se transfer do Kraljeva.

Minimum za realizaciju transfera iz Nisa je 8 punoplativa putnika.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN- KRALJEVO – LJUBLJANA

Polazak iz Kraljeva oko 21h.Nastavak putnika ka Beogradu-ulazak putnika kod Sava centra.  Putovanje preko Hrvatske, noćna vožnja. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN- LJUBLJANA – KRANJ

Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta do obližnjeg KRANJA. Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN-KRANJ-BLED-KRANJ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na BLED. Obilazak Bleda, vreme koje se može iskoristiti za šetnju oko jezera, posetu bledskoj tvrđavi, kao i degustaciju jela i pića od kojih su najpoznatije bledske krempite  i slobodno vreme. Nakon obilaska, povratak u Kranj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnpsti. Noćenje.

4.DAN – KRANJ – PORTOROŽ – PIRAN – KRANJ – KRALJEVO

Doručak. Obilazak Kranja u pratnji vodiča. Nakon obilaska slobodno vreme ili fakultativni izlet do Slovenačkog primorja. Odlazak u slovenačko letovalište PORTOROŽ. Obilazak Promenade na kojoj se nalazi i čuveni hotel „Palace“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnji. Povratak u Kranj i kraća pauza u Kranju (oko sat vremena). Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima.

5.DAN -KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

ARANŽMAN OBUHVATA:

· autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
· smeštaj u hotelu “CREINA”4* u Kranju, na bazi 1 noćenja sa doručkom (doruĉak – švedski sto)
– boravišna taksa
· obilaske prema programu putovanja
· usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
· troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

· fakultativne izlete i ulaznice
· međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
· individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

– Bled 15 € (minimum 25 putnika)
10 € (cena za decu do 12 godina)
U cenu obilaska uračunat je prevoz, usluge vodiča i osnovni obilazak .
– Krstarenje pletnama po Bledskom jezeru sa posetom Bledskom ostrvu i ulaznicom za svetilište na ostrvu – 25€ (minimum za realizaciju ovog programa je 15 prijavljenih putnika)
-Slovenaĉko primorje (Portorož i Piran) 25 € (minimum 25 putnika) 15 € (cena za decu do 12 godina)

NAČIN PLAĆANJA:

– 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
– 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima do 15.06. 2022. godine (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije – svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu);

NAPOMENA

*U sluĉaju zatvaranja granica ili uvoĊenja obaveznog PCR testa, novac uplaćen za aranžman se vraća u celosti.
*Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
*Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.
* Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa.
*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi doplata 10 €
*Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
*U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
* DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

OTP 242/2021

HOTEL „CREINA“ 4****, Kranj https://hotelcreina.si/ Hotel se nalazi u strogom centru Kranja, na samo 50 m od ulaza u glavnu pešačku zonu grada. Nedaleko od hotela nalazi se zona sa kafeima, barovima, restoranima, mini marketi… Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi zonu, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, info pult, sef na recepciji… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, centralno grejanje/klima, telefon…

Rezerviši smeštaj