Sadržaji objekta:

Bazen
Klima
Televizor
Internet
Roštilj
Parking
Lift
Dozvoljeni ljubimci
Terasa
Sef
Wellness & Spa
Recepcija
TREBINJE obilaskom VIŠEGRADA I HERCEGOVAĈKE – GRAČANICE – MOSTAR – DUBROVNIK

U oazi zelenila, u podnožju planine Leotar, nalazi se grad koji odiše duhom Mediterana i smatra se jednim od najlepših u Republici Srpskoj… Sigurno je da postoje brojni razlozi zašto da posetite grad sunca, vina i platana koji odiše toplinom pravih domaćina. Nalazi se na samom jugu Bosne i Hercegovine, smešten ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, a kroz grad protiče reka Trebišnjica.

 • ND
TERMIN HOTEL CENA
13.06.-17.06.2024. HOTEL 3* 89 €
27.06.-01.07.2024 – POPUNJENO
11.07.-15.07.2024.
25.07.-29.07.2024.
08.08.-12.08.2024.
22.08- 26.08.2024.
05.09.-09.09.2024.
26.09.-30.09.-2024.
17.10.- 21.10.2024.

Polazak iz:   Kraljeva, Čačka, Užica,

transfer iz Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Kragujevca, Niša

DOPLATE za transfere iz drugih gradova:

 • Niš (transfer do Kraljeva) 20€,
 • Kragujevac 10€ (transfer do Mrčajevaca),
 • Kruševac 13€ (transfer do Kraljeva),
 • Trstenik 10€,  (transfer do Kraljeva)
 • Vrnjačka Banja 10€ (transfer do Kraljeva).
 • Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN – KRALJEVO

Polazak iz Kraljeva oko23.00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – TREBINJE

U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak na fakultativni izlet  do Hercegovačke Gračanice ( po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); zatim do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme.  Noćenje.

3.DAN – TREBINJE- MOSTAR (fakultativno)- TREBINJE

Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet  u Mostar (grad je poznat po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za opuštanje ispod čuvenih “Trebinjskih platana”. Noćenje.

4.DAN – TREBINJE- DUBROVNIK (fakultativno)-TREBINJE-KRALJEVO

Doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika. Obilazak Dubrovnika sa lokalnim vodičem I slobodno vreme. Povratak u Trebinje, kraće slobodno vreme u Trebinju(oko sat ipo)I polazak za Srbiju.

5.DAN-KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.

DOPLATE za transfere iz drugih gradova:

 • Niš (transfer do Kraljeva) 20€,
 • Kragujevac 10€ (transfer do Mrčajevaca),
 • Kruševac 15€ (transfer do Kraljeva),
 • Trstenik 10€,  (transfer do Kraljeva)
 • Vrnjačka Banja 10€ (transfer do Kraljeva).
 • Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,
 • obilaske prema programu putovanja
 • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne izlete i ulaznice
 • međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
 • individualni troškovi

 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Mostar 20 €, deca do 12 godina 15 € (minimum 25 putnika)
 • Manastir Tvrdoš i Hercegovacka Gracanica 10 €, deca do 12 godina 5€ (minimum 25 putnika)

-Dubrovnik 25 €, deca do 12 godina 20 €

PAKET IZLETA: 50€

 

DOPLATE:

*Doplata za 1/1 sobu je  20 €

*Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 €

*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 €

 

POPUSTI ZA DECU:

*Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 30 €, (cenu karte).

*Deca do 12 godina  ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
 • 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.08.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
 • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

* Raspored sedenja pravi agencija uzimajući u obzir vreme uplate, starija lica , porodice sa malom decom, trudnice. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 €.

* Nema umenjenja cene za sopstveni prevoz.

* Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.

*Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.

*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

* Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.

* Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja. Takođe, ne sme svojim neadekvatnim ponašanjem uznemiravati druge putnike, ometati vozače i pratioca u poslu ili ugrožavati realizaciju programa putovanja. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.

* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).

* Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije moguća upotreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave ( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.

* Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

* Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem, validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★
 • Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno – opremljenih soba.
 • Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana.
 • U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI.
 • U Hotelu Aćimović zapoĉnite svoj dan bogatim hercegovaĉkim doručkom.
 • Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
Rezerviši smeštaj