Hotel Pineta Park Deluxe 4*

Lokacija: Hotel Pineta Park Deluxe se nalazi u centru grada Marmaris, oko 200 m od peščano-šljunkovite plaže, 85 km od aerodroma Dalaman. Hotel raspolaže sa 230 soba.
Hotelska ponuda: recepcija, restoran, snek bar i bar pored bazena, dva bazena, bazen za decu, Wi-Fi internet, room sevice, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, solarijum, đakuzi, fitnes centar, salon lepote i frizerski salon, market, prodavnica suvenira, prodavnica nakita, internet ugao, amfiteatar za animaciju, dnevni i večernji program animacije, perionica veša, teniski teren, stoni tenis, bilijar, odbojka, mini klub i igralište za decu, parking.
Sobe: klima uređaj (centralna), SAT TV, telefon,  mini frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Ishrana: all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor višše jela).
Napomena: naše mišljenje – 3*+.

https://pinetapark.com/

NAPOMENA: Svi podaci na web stranici su informativnog karaktera i postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Molimo Vas da sve informacije na web stranici proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Rezerviši smeštaj