Sadržaji objekta:

Bazen
Klima
Televizor
Internet
Roštilj
Parking
Lift
Dozvoljeni ljubimci
Terasa
Sef
Wellness & Spa
Recepcija

Vila Marabu se nalazi na obali mora, u centru. Vila je starijeg datuma, ali renovirana za letnju sezonu 2019. U prizemlju vile se nalazi kafić Marabu. Objekat raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe. Trokrevetni studio ima francuski ležaj dimenzija 120 x 190 cm i standardni ležaj veličine 90 x 190 cm. Opremljeni su kuhinjom sa rešoom, frižiderom i osnovnim posudjem, TWC, klima uređajem (korišćenje uz doplatu od 5 € dnevno), TV-om, Wi Fi internet. Studiji poseduju terase sa pogledom na more (direktan ili bočni) ili centralni trg. Promena posteljine se vrši na polovini smene.

 • NA

Vila Marabu – Cenovnik 2024

TIP SMEŠTAJA 24.05. 03.06. 03.06. 13.06. 13.06. 23.06. 23.06. 03.07. 03.07. 13.07. 13.07. 23.07. 23.07. 02.08. 02.08. 12.08. 12.08. 22.08. 22.08. 01.09. 01.09. 11.09. 11.09. 21.09. 21.09. 01.10.
1/2 STD 129* 189* 219 279 329 359 399 399 399 319 269* 199* 159*
1/3 STD 119* 169* 189 219 279 299 309 309 309 269 219* 169* 119*
Cene u tabeli izražene su u evrima po osobi na bazi PAKET ARANŽMANA: PREVOZ + SMEŠTAJ (12 dana / 10 noćenja)
Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi, osim za smene označene zvezdicom (*).
Umanjenje u iznosu od 5 eur, za polaske iz Niša, Leskovca i Vranja, osim za osim za smene sa zvezdicom (*)

PROGRAM PUTOVANJA (AUTOBUSKI PREVOZ):

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obavestavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan – Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.

2 dan – 11. dan – Boravak u izabranim studijima na destinaciji.

11. dan – Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko podneva po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji

12./13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

PROGRAM PUTOVANJA (SOPSTVENI PREVOZ):

1. dan – Dolazak na destinaciju. Obavezno kontaktirati predstavnika na destinaciji ( kontakt telefon se nalazi na vuceru koji se preuzima u agenciji ),kako bi putnik dobio informacije o smestaju ( broj sobe, spratnost ). Ulaz u smeštajne jedinice, posle 15:00 časova u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.

2. dan do predposlednji dan – boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. – Napuštanje  apartmana/studija  najkasnije do 09:00 časova po lokalnom vremenu.

POPUSTI I DOPLATE:

 • Dete do 10 godina starosti u zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;
 • Deca do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe ukoliko borave u sopstvenom ležaju imaju popust u iznosu od 20 eur na cenu paket aranžmana;
 • Dvoje dece do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, dele ležaj i plaćaju jednu autobusku kartu za decu;
 • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;
 • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
 • Prevoz modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Polisu putno-zdravstvenog osiguranja
 • Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja
 • boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje na licu mesta na recepciji hotela ili apartmana
 • Korišćenje klima uređaja (u svakom pojedinačnom smeštajnom objektu navedena je doplata ili da je klima uključena u cenu)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinom: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja;
 • Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom zaključno sa 25.12.2024. godine;
 • Putem platnih kartica (Dina, Visa, Master, Maestro);
 • Putem predračuna izdatog od strane agencije i koja mora biti realizovana u roku od 48 sati od trenutka izdavanja;

Sva plaćanja vrše se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan placanja.

 

NAPOMENE:

LEGENDA:

1/2, 1/3, 1/4 studio– smeštajna jedinica u vili u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju ležajeva), kreveti, orman, kupatilo i terasa. 1/4 studio može da sadrži francuski ležaj (grčki standard) I krevet na sprat, a 1/2 odnosno 1/3 studiji sadrže francuski ležaji/ili singl ležaj (grčki standard).

1/2,1/3,1/4 i 1/5 apartmani– smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila I terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

1/4, 1/5 duplex– smeštajna jedinica u vili sa dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom I terasom. Spavaće sobe, kao I kuhinja su fizički odvojene vratima.

1/4 mezoneta – “jednosoban ili dvosoban stan” – smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila I terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najčešće povezani kružnim stepenicama sa nižim nivoom I ima niži, kosi plafon.

Posebno su označene smeštajne jedinice koje imaju, pogled more (oznaka PM), pogled zid (oznaka PZ), spušten I prizemlje (oznaka SP), pogled terasa (oznaka PT)

 

OSTALE INFORMACIJE:

Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta I lokacije objekta. Smeštajni objekti su I kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima I sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija. Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 x 180-190cm, a za francuski ležaj je 145-155 x 180-190 cm.  Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature topple vode, u odnosu na uobičajenu, kao I manji pritisak topple vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustajanja nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija structure smeštajne jedinice I shodno tome I cene aranžmana po važećem cenovniku.

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta – putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

Najam apartmana tj. studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, topple I hladne vode, korišćenje inventara, boravišnu taksu. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su I u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice, dok peškiri, toaletni papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Pribor u kuhinjama nekada nije baš kompletan pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja I uklanjanja istog. Iznošenje smeća I održavanje čistoće je obaveza gostiju.

Napuštanje smeštajne jedinice jeoko 9:00h (po lokalnom vremenu) poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana oko 14:00h (po lokalnom vremenu). Načinjene eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave predstavniku agencije ili domaćinu I iste nadoknade. Eventualne neispravnosti I nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije.

Ukoliko putnik ima reklamaciju na licu mesta, obavezno je prijaviti je Predstavniku kako bi isti, zajedno sa Organizatorom odmah reagovao I reklamaciju uklonio u najkraćem mogućem roku.

U svakom smeštajnom objektu nalazi se INFO TABLA gde putnici mogu pronaći sve neophodne informacije kao što su: broj telefona predstavnika, lekarske ordinacije i sl. Agencija nije odgovorna u slučaju nestanka internet usled tehničkih problema grčkih operatera.

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.

Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila korišćenja klima uređaja propisanih kućnim redom u studijima/apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja klima uređaja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

Za sve usmene informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja za sopstveni prevoz.

U slučaju ne adekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome najpre obaveste lokalnog predstavnika agencije na licu mesta. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas I nadležnih organa.

Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu I vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi I slično).

Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalidei sl.

Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je uplatiti predrezervaciju 10 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od među stanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do međustanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Broj putnika po smenama može se razlikovati. Zato se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom I na istim sedištima kao u odlasku.  Agencija prevozi do smeštajne jedinice onoliko koliko je fizički moguće.

Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Agencija nije dužna da putnicima obezbedi prenos prtljaga na relaciji: autobus-smeštajni objekat-autobus, s toga vas molimo da ne preopterecujete svoj prtljag. Molimo putnike da vode računa o svom prtljagu, ukoliko se desi da se neki komad prtljaga izgubi, organizator nije obavezan da isti po svaku cenu povrati putniku, već da se potrudi da mu u takvim situacijama pomogne koliko je u njegovoj mogućnosti. Putnik Ima prava na jedan komad prtljaga (kofer I rucnu manju torbu ili ranac).

Dan pre polaska sa destinacije, obavezno se kod Predstavnika još jednom informisati o vremenu I mestu polaska, u slučaju da zbog nepredviđenih okolnosti dođe do neke promene.

Putnici se mole da se informišu o zakonu zabrani pušenja na odabranoj destinaciji I da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi.

SOPSTVENI PREVOZ: Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji I opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete I kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom se nalaze in a www.mup.gov.rsiwww.amss.org.rs. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte I naftnih derivata koriguje cenu prevoza.

MALOLETNA DECA: podsećamo roditelje, bake i deke: da bi ste preveli maloletnike preko granice trebate da posedujete overenu saglasnost oba roditelja za prevođenje deteta preko granice. Ukoliko ste Vi zakonski staratelj deteta-kopija sudskog rešenja.

Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemljeEvropske unije. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost I nije dužan upoznati putnike na uslove (vizne, carinske, zdravstvenei dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je u obavezi sam putnik da se informiše kod nadležnog konzulata i da putnik sam potrebne uslove I isprave obezbedi blagovremeno I uredno. Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak granice.

Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima. Zbog prelaska dve granice i 4 procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja organizator putovanja nema uticaja.

Kućni red je sastavni deo programa putovanja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima I prtljagu.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene I Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja I programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje I uplatom akontacije kao i to da je saglasan sa istim.  Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik takođe potvrđuje da mu je uručena potrvrda garancije putovanja i da u celosti prihvata posebne uslove osiguranja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja OTP 234/2021 kategorija A.

REGIONALNE DOPLATE I UMANJENJA:
Niš, Aleksinac -5 € Bečej 20 €
Vranje, Bujanovac, Leskovac -5 € Zaječar, Knjaževac 25 €
Beograd, Novi Sad, Inđija, Stara Pazova 0 € Kruševac, Vrnjačka banja, Trstenik, Kraljevo 25 €
Jagodina, Batočina, Ćuprija, Pojate, Paraćin 0 € Šabac, Zrenjanin, Vršac, Ruma, Sremska Mitrovica 25 €
Kragujevac 10 € Čačak, Gornji Milanovac, Negotin, Bor 30 €
Obrenovac, Pančevo 15 € Subotica, Bačka Topola, Vrbas, Sombor, Kikinda, Senta 30 €
Pirot 20 € Valjevo, Lazarevac, Užice 35 €

NAPOMENA: Svi podaci na web stranici su informativnog karaktera i postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Molimo Vas da sve informacije na web stranici proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Rezerviši smeštaj