Idilični Egej – Solun – Krstarenje Egejskim morem

Grčka – Turska

Solun – Kušadasi – Efes – Heraklion – Santorini – Mikinos – Milos – Pirej – Solun

7 noćenja, 8 dana

Jedna od natraženijih linija za krstarenje u našoj ponudi je svakako Idilični Egej. Ruta traje 8 dana (7 noćenja) i obuhvata pristajanje u Kušadasiju (Turska), Heraklionu (Krit), Santoriniju, Mikonosu, Milosu i Pireju (Atina). Osmog dana brod se vraća na početnu tačku – u Solun.

Na ovom nezaboravnom krstarenju imaćete priliku da odmorite oči posmatrajući suncem okupane obale Egejskog mora, da obiđete neka od najlepših i najpoznatijih grčkih ostrva, upoznate se sa bogatom grčkom istorijom, kulturom i tradicijom lokalnog stanovništva, i da probate jedinstvene specijalitete tamošnje kuhinje.

Prepustite se uživanju u autentičnim ukusima mediteranske kuhinje, u posmatranju zadivljujućih pejzaža i obilasku šarmantnih pomorskih mesta i arheoloških lokaliteta smeštenih u blizini pristaništa. Posetite drevni Efes i otkrijte tajne jednog od najbolje očuvanih drevnih gradova u ovom delu sveta. Saznajte zašto ostrva Santorini i Mikonos spadaju u najekskluzivnija mesta za odmor u Grčkoj, i zašto je Milos dijamant Kiklada. Obiđite Atinu i njen Akropolj i upoznajte se sa znamenitostima jednog od najstarijih gradova.

Polasci su iz Soluna, svake nedelje počevši od sredine aprila pa sve do kraja septembra meseca. Ove godine prvo iskrcavanje zakazano je za 16. april, a poslednja plovidba u sezoni kreće 24. septembar.

Our Ships: Celestyal Journey

Pogledajte ostale ponude krstarenja

Rezerviši smeštaj