Vila Ildi

Dasia

Vila Ildi se nalazi na 600 metara od plaže u neposrednoj blizini hotela Eliana u mestu Dasia. Centar Dasije je na 250m od objekta. Vilu krasi lepo uređeno dvorište sa bazenom i ležaljkama. Vila poseduje dvokrevetne  i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5 eur po danu za studije, a za apartmane 5eur po sobi i danu). Vila ima WiFi internet. Usluga u vili Ildi je na bazi najma apartmana,  promena peškira i posteljine vrši se jednom u toku boravka.

Lokacija    39.68747, 19.833825 

Preuzmi PDF


 

CENOVNIK PREVOZA:

Polazak iz Beograda je sa Novog Beograda kod parkinga preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 13h.

Polazak iz Novog Sada je sa parkinga hotela „Sajam“ u 11h - doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 20 € po osobi.

Polazak iz Niša je sa parkinga supermarketa Tempo u 16 i 15h.

Polazak iz Vršca je sa parkinga hotela „Srbija“ u 11h - doplata za polazak iz Vršca iznosi 20 € po osobi.

Polazak iz Pančeva je sa parkinga hotela „Tamiš“ u 12h - doplata za polazak iz Pančeva iznosi 15 € po osobi.

Polazak iz Zrenjanina je sa parkinga kod autobuske stanice u 11h - doplata za polazak iz Zrenjanina iznosi 20 € po osobi.

U zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju i u skladu sa propisima koji su definisani zakonom o saobraćaju povratak sa Krfa je predviđen poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta oko 11:00 h po lokalnom vremenu.

Molimo Vas da dva dana pre početka putovanja proverite vreme i mesto polaska.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - održava se sastanak putnika minimum pola sata pre polaska, noćna vožnja.

2. dan - dolazak na Krf u jutarnjim časovima.

2 - 12. dan - boravak u izabranom smeštaju na destinaciji.

12. dan - izlazak iz smeštaja u 9.00 h, predviđeni polazak autobusa je oko 11:00 h po lokalnom vremenu (informisati se kod predstavnika agencije za tačno vreme polaska).

13. dan - povratak u jutarnjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- prevoz turističkim autobusom na relaciji Beograd–Krf–Beograd

- prevoz trajektom (za putnike na autobuskom prevozu)
- smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju
- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
- troškove organizacije i vođstvo puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
- fakultativne izlete
- individualne troškove.

POPUSTI I DOPLATE:

Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusudete od 2-7 godina osobe na zajedničkom ležaju plaća iznos od 60 eur i ima svoje mesto u autobusudeca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz). Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana. Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobeUkoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

- u slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 45 € od cene aranžmana, osim za one smene koje su obeležene zvezdicom

SOPSTVENI PREVOZ:

- cena se umanjuje 45 € u odnosu na cenu iz tabele

- ne postoji umanjenje za sopstveni prevoz kod kolona obeležene zvezdicom

LEGENDA:


- 1/2 studio - predstavlja smeštajnu jedinicu u kojoj se nalaze dva singl ležaja i deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, orman, terasa.
- 1/3 studio - predstavlja smeštajnu jedinicu u kojoj se nalaze tri singl ležaja i deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, orman, terasa.

- 1/4  apartman - predstavlja smeštajnu jedinicu  u kojoj se nalaze četiri singl ležaja i deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, orman, terasa.

* Moguća su odstupanja mere ležaja od naših standardnih ležaja. Grčki standard za singl ležaj je 185 cm – 200 cm sa 75 cm – 90 cm, a francuski ležaj je dimenzija 185 cm – 200 cm.

NAČIN PLAĆANJA:

- 30 % od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak minimum 15 dana pre polaska. Moguće je odloženo plaćanje i to putem čekova građana do kraja decembra 2017.god., putem platnih kartica (Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina) i putem administrativne zabrane. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Hypo Alpe-Adria Bank a.d.

Započet način plaćanja se ne može menjati.

NAPOMENA:

- Za jačinu protoka Wi-Fi signala ili nestanak istog ni agencija ni vlasnik vile ne mogu snositi odgovornost.

- Slike koje se nalaze na sajtu su slike pojedinih soba

- Moguća je promena mesta i vremena polaska tokom sezone.

- O mestu i vremenu polaska putnik je dužan da se lično informiše jedan dan pre polaska i takođe je dužan da pola sata pre polaska bude na dogovorenom mestu.

- Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer manjim vozilom od krajnje autobuske stanice ili međustanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili  odredišta iz aranžmana do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.

Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

OTP 235/2010