Avio karte NIŠ - MALME

AVIO KARTE

Aerodrom Sturup u Švedskoj se nalazi na oko 28 kilometara istočno od Malmea, i na oko 55 km od centra Kopenhagena, glavnog grada Danske. Aerodrom ima povoljnu lokaciju, kako za one koji putuju u Švedsku tako i za one koji putuju do Danske.

Za transfere sa aerodroma najviše se korsiti takozvani „Flygbussarna bus“ koji povezuje aerodrom sa glavnom železničkom stanicom u Malmeu, na koju se stiže za oko 40 minuta vožnje. Ova veza je odlična i za prevoz vozom do Kopenhagena, Helsingborga i Hassleholma.

Stajalište autobusa je odmah na izlazu iz zgrade aerodroma, najbliža stanica je za Malme, a sledeća je za Lund. Autobusi idu češće od ponedeljka do petka, na svakih 25 do 60 minuta u periodu od 07:00h do 00:05h iza ponoći. Vikendom autobuski prevoz ide ređe.  Cena karte kreće se od 99 kruna (približno 10€ ) za odrasle i 79 kruna za decu (približno 8,5€).

Do Malmea, iz Beograda i Niša leti nisko-budžetna avio kompanija Wizz air.

Preuzmi PDF
CENE AVIO KARATA
DESTINACIJA
AVIO KOMPANIJA
FREKVENCIJA POLAZAKA
CENA KARTE
LETOVI SA AERODROMA - NIŠ, Konstantin Veliki
Memmingen
WIZZ AIR
Letnja sezona 2019 - Ponedeljak, Petak
već od 15 EUR
Dortmund
WIZZ AIR
Letnja sezona 2019 - Ponedeljak, Petak već od 15 EUR
Bazel
WIZZ AIR
Letnja sezona 2019
Utorak, Četvrtak, Subota
već od 15 EUR
Dizeldorf
RYANAIR
Linija se ukida od 01.04.2019. /
Berlin
RYANAIR
Letnja sezona 2019 - Četvrtak, Nedelja
već od 8 EUR
Bratislava
RYANAIR
Letnja sezona 2019 - Ponedeljak, Petak
već od 8 EUR
Milano Bergamo
RYANAIR
Letnja sezona 2019 - Utorak, Subota
već od 8 EUR
Stokholm Skavsta
RYANAIR
Letnja sezona 2019 - Ponedeljak, Četvrtak
već od 10 EUR
Beč
WIZZ AIR
Do 30.06.2019. -  Utorak, Subota
Od 01.07.2019. - Sreda, Nedelja
već od 10 EUR
Cirih
SWISS AIR
Sreda, Petak, Nedelja
već od 80 CHF
* Za rezervacije i informacije o destinacijama avio kompanije AIR SERBIA, možete nas kontaktirati na telefon 018/246-100
Navedene cene u tabeli predstavljaju minimalni iznos karte za neki određeni termin i za kupovinu u određenom trenutku.


LETOVI SA OSTALIH AERODROMA 
SKOPLJE
SOFIJA
BELGIUM
BELGIUM


DENMARK
BULGARIA


FRANCE
CYPRUS


HUNGARY
DENMARK


MALTA
FRANCE


ITALY
GERMANY


SLOVAKIA
GREECE


NETHERLANDS
HUNGARY


NORWAY
ISRAEL


GERMANY
UNITED ARAB EMIRATES


SPAIN
MALTA


SWEDEN
NETHERLANDS


UNITED KINGDOM
PORTUGAL


BEOGRAD
SLOVAKIA
CYPRUS


SPAIN
FRANCE


SWITZERLAND
SWEDEN


ITALY
MALTA


UNITED KINGDOM
NETHERLANDS


ZA SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE MOŽETE NAS KONTAKTIRATI
GERMANY

+381.18.246.100     +381.18.522.112     +381.69.76.23.13
UNITED KINGDOM
aviokarte@startravelnis.rs


LINIJA OD NIŠA DO MALMEA JE UKINUTA

LETOVI KOMPANIJE WIZZ AIR SA OSTALIH AERODROMA
SKOPLJE SOFIJA BEOGRAD
BELGIUM - Brussels Charleroi BELGIUM - Brussels Charleroi CYPRUS - Larnaca
DENMARK - Copenhagen BULGARIA - Varna FRANCE - Basel-Milhouse-Freiburg, Paris Beauvais
HUNGARY - Budapest CYPRUS - Larnaca MALTA - Malta
MALTA - Malta DENMARK - Copenhagen NETHERLANDS - Eindhoven
SLOVAKIA - Bratislava FRANCE - Nice, Paris Beauvais UNITED KINGDOM - London Luton
NETHERLANDS - Eindhoven UNITED KINGDOM - London Luton SWEDEN - Gothenburg Landvetter, Malmo, Stocholm Skavsta, Vaxjo
NORWAY - Oslo Sandefjord Torp GREECE - Athens
SPAIN - Barcelona El Plat HUNGARY - Budapest GERMANY - Dortmund, Hanover, Karlsruhe/Baden-Baden, Memmingen/Munich West
UNITED KINGDOM - London Luton ISRAEL - Eilat (Ovda), Tel-Aviv
FRANCE - Basel-Milhouse-Freiburg, Paris Beauvais UNITED ARAB EMIRATES - Dubai ZA SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE MOŽETE NAS KONTAKTIRATI
ITALY - Milan Bergamo, Milan Malpensa, Rome Ciampino, Venice Treviso MALTA - Malta
NETHERLANDS - Eindhoven
SWEDEN - Gothenburg Landvetter, Malmo, Stocholm Skavsta, Vaxjo PORTUGAL - Lisbon
SLOVAKIA - Bratislava
GERMANY - Berlon Schoenefeld, Cologne, Dortmund, Frankfurt Hahn, Friedrihshafen, Hamburg, Hanover, Memmingen/Munich West, Nuremberg SWITZERLAND - Basel-Mulhouse-Freiburg, Geneva +381.18.246.100 +381.18.522.112 +381.69.76.23.13
ITALY - Bari, Bologna, Catania (Sicily), Milan Bergamo, Naples, Rome Fiumicino
GERMANY -  Dortmund, Frankfurt, Memmingen/Munich West, Nuremberg aviokarte@startravelnis.rs 

SPAIN - Alicante, Barcelona El Prat, Madrid, Malaga, Valencia


LETOVI KOMPANIJE RYAN AIR SA OSTALIH AERODROMA
SOFIJA
BELGIUM - Brussels Charleroi NETHERLANDS - Eindhoven CYPRUS - Paphos
GREECE Athens, Chania SPAIN - Barcelona, Castellon (Valencia), Madrid IRELAND - Dublin
JORDAN - Aqaba Jordan SWEDEN - Stockholm Skavsta GERMANY - Berlin Schoenefeld, Cologne, Hamburg, Memmingen/Munich West, Karlshrue/Baden Baden
ITALY - Milan Bergamo, Milan Malpensa, Rome Ciampino, Venice Treviso, Pisa UNITED KINGDOM - London Stansed, Liverpool, Glasgow, Edinburgh, Bristol, Birmingham

OPŠTE NAPOMENE

 ASISTENCIJA U POSTUPKU REZERVACIJE I ŠTAMPANJA AVIO KARATA

1.USLOVI KORIŠĆENJA

Turistička agencija i menjačnica STAR TRAVEL bavi se prodajom turističkih aranžmana i ostalih turističkih usluga među kojima je i usluga asistencije u postupku rezervacije i štampanja avio karata. Uloga agencije STAR TRAVEL u asistenciji i postupku rezervacije i štampanja avio karata jeste pružanje tehničke i operativne pomoći korisniku usluga u kupovini avio karata od pružaoca usluga (Avio kompanije). Odgovornost agencije ograničena je samo na izvršenje asistentske usluge.

Ovi opšti uslovi agencije STAR TRAVEL odnose se samo na usluge asistencije u procesu kupovine i štampanja avio karata za račun i na ime korisnika usluga. Za ispunjenje ugovornog odnosa između pruđaoca usluga i korisnika usluga, odgovornost snosi jedino pružalac usluga (Avio kompanija). 

Agencija STAR TRAVEL ima posredničku ulogu u rezervaciji i izdavanju avio karata velikih Avio kompanija, dok kod manjih low-cost kompanija pruža uslugu asistencije i štampanja avio karata.  

 

2.AVIONSKA KARTA, REZERVACIJA I PODIZANJE KARTE

Avionska karta se smatra ugovorom između avio kompanije i korisnika usluga, i odnosi se na prevoz putnika i prtljaga.

Kupovina avionske karte se moze obaviti isključivo lično u agencji STAR TRAVEL  i to gotovinskom uplatom, platnim karticama, ili plaćanjem preko racuna za pravna lica nalogom za prenos ili e-bankingom.

Podizanje avionske karte se moze obaviti licno u agenciji STAR TRAVEL Ili se moze poslati e-mailom korisniku na zahtev. Avionske karte ne sadrze ni pecat ni potpis.

Korisnik usluge, dužan je da agenciji dostavi odgovarajući kontakt telefon, broj mobilnog telefona, i elektronsku (e-mail) adresu u cilju blagovremene komunikacije i dostavljanja bitnih obaveštenja. Agencija STAR TRAVEL ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju da korisnik usluge nije dostavio ispravne podatke za kontakt.

 

3.POTVRDA REZERVACIJE I SLANJE PUTNIH DOKUMENATA

Nakon izvršene asistencije u postupku rezervacije avio karte u agenciji, korisnik je dužan da odmah proveri tačnost navedenih podataka i da uputi na eventualno nastale greške. U slučaju naknadnih prijava grešaka u rezervaciji i na avio karti, agencija STAR TRAVEL ne može garantovati ispravljanje istih bez dodatnih troškova. Napominjemo da zakasnelo prijavljivanje grešaka ili nemogućnost njihove korekcije, ni u kom slučaju ne obezbeđuje pravo na odustajanje od rezervacije. Korisnik dobija avio kartu kao e-ticket (elektronska karta) putem e-maila, ili lično u agenciji. Agencija STAR TRAVEL ne snosi odgovornost za karte i putna dokumenta koja se izgube po njihovom slanju poštom.

 

4.NAKNADE AGENCIJE

Naknada za usluge asistencije u postupku rezervacije i štampanja avio karata koju agencija STAR TRAVEL naplaćuje nije uračunata u cenu same avio karte i usluge već se dodatno zaračunava a u skladu sa važećim cenovnikom agencije. Sve transakcije se obavljaju isključivo u dinarima (RSD), a po važećim kursevima stranih valuta.

Agencija STAR TRAVEL ne snosi nikakvu odgovornost za promene cena pružaoca usluga (Avio kompanija). Ukoliko pružaoci usluga nametnu dodatne troškove u slučaju otkazivanja putovanja ili drugih usluga agencija STAR TRAVEL  nije i ne može biti odgovorna. Sve nastale troškove snosi isključivo korisnik usluge.

 

5.PRAVA I OBAVEZE AGENCIJE

Agencija STAR TRAVEL  je u obavezi  da posluje po uslovima avio kompanija koji su propisani u skladu sa zakonima zemalja u kojima posluju, kao i medjunarodnim konvencijama o avio saobracaju. Agencija ima pravo da traži određene lične podatke o korisniku kao što su broj pasoša, datum rođenja, datum isteka pasoša, podatke o vizi i podatke o mestu boravka, a u zavisnosti od zahteva policijskih organa države u koju putuju, i koje daju nalog za uzimanje podataka od putnika kroz obavezan unos istih u rezervaciju. Agencija je dužna da obavesti korisnika usluge o svim obavezama isključivo vezanih za avionsku kartu u šta spadaju infomacije o prtljagu, i neophodne procedure na aerodromu i u avionu.

 

6.PRAVA I OBAVEZE KORISNIKA

Korisnik usluga avio prevoza je u obavezi da dostavi tačne i kompletne podatke i dokumenta vezana za zemlju i destinaciju u koju putuje. Korisnik je u obavezi da obezbedi polise putnog osiguranja prema potrebama zemlje i destinacije u koju putuje. Korisnik je u obavezi da poštuje rokove i obaveštenja koje mu dostavlja agencija. Korisnik je duzan da se upozna sa svim detaljima predstavljenim na avionskoj karti, kao i sa opstim uslovima putovanja Avio kompanije. Korisnik ima pravo da izrazi specijalne želje i potrebe vezane za usluge na aerodromima i u avionu (Invalidska kolica, tip obroka, mesto u avionu i slično).

 

7.PRTLJAG

Dozvoljeni prtljag se razlikuje u zavisnosti od Avio kompanije, i  uvek je označen na svakoj karti.

Kabinski prtljag (mala kabinska torba) je prtljag koji korisnici unose sa sobom u putničku kabinu aviona a dimenzija prtljaga određena je od strane Avio kompanije. Veliki kabinski prtljag (velika kabinska torba) je prtljag koji korisnici unose sa sobom u putničku kabinu aviona a dimenzija prtljaga određena je od strane Avio kompanije. Čekiran prtljag (predati prtljag) je prtljag koji korisnici predaju na terminalu avio kompanije a u zavisnosti od destinacije i Avio kompanije, isti može biti definisan  po kilogramu ili po komadu.

U zavisnosti od tipa prtljaga i Avio kompanije, određeni tip prtljaga može biti besplatan a može biti i naplaćen.

Korisnik je dužan da se kod Avio kompanije detaljno informiše o vrsti, načinu i naknadama za svoj planirani standardni ili nestandardni prtljag. Agencija STAR TRAVEL dužna je da obavesti korisnika o mogućnostima i načinu prevoza prtljaga. Pojedine Avio kompanije naplacuju određeni tip prtljaga naknadno mimo cene avionske karte.

 

8.PROMENA AVIO KARTE

Promena avionske karte se moze izvršiti pre započinjanja putovanja uz određene naknade koje odredjuje Avio kompanija, osim u izuzetnim slučajevima promocija i specijalnih tarifa, kao i grupnih tarifa kod kojih to nije moguce. Avionska karta se takođe može promeniti i nakon započinjanja putovanja tj. može se izvršiti promena povratnog leta, pre navedenog leta. Promenom pre navedenog leta, se smatraju sve promene izvršene najmanje jedan dan pre navedenog leta na avionskoj karti. Promene nakon započinjanja putovanja, ili posle navedenog leta na avionskoj karti, ili u slucaju ne pojavljivanja na letu, nisu dozvoljene osim u pojedinim slučajevima kada avio kompanija to dozvoli a zavisno od cene i klase prevoza. Sve promene na avionskoj karti se naplaćuju po uslovima i tarifama Avio kompanije, a u skladu sa Opštim uslovima Avio kompanije.

 

9.OTKAZIVANJE I NAKNADNE PROMENE OD STRANE KORISNIKA

Mogućnost promene ili otkazivanja avio karte zavisi od uslova poslovanja koje propisuju pojedinačne Avio kompanije. U slučaju promene ili otkazivanja avio karte, troškove (koji su propisani u uslovima poslovanja Avio kompanija) snosi isključivo korisnik. U slučaju kada pružalac usluge (Avio kompanija) odobrava korisniku mogućnost za otkazivanje ili promenu izabranog leta ili usluge, korisnik koji želi da izvrši bilo kakvu promenu ili otkazivanje rezervacije dužan je istu izvrši ličnim prisustvom u agenciji.

Sve izvršene promene, ili dodatne usluge agencija STAR TRAVEL izvršiće po posebno propisanoj naknadi na račun korisnika, dodatno na iznos cene promene ili dodatne usluge a u skladu sa važećim cenovnikom agencije. Otkazivanje avionske karte se vrsi isključivo na zahtev korisnika. Agencija STAR TRAVEL zadržava pravo potraživanja naknade i troškova od strane korisnika u slučaju nepravilnosti i nepoštovanja rokova od strane korisnika a koji dovedu do troškova agencije. Refundacija (povracaj novca) vrši se po Opštim uslovima Avio kompanije, sa ili bez naknade troškova a u zavisnosti od razloga otkaza.

 

10.POVRAĆAJ NOVCA

Rok zа povrаćаj novca po otkazivanju usluge zаvisi od vrste usluge. U slučaju otkazivanja ili promene koja se odnosi na avio karte, povraćaj novca će biti izvršen na način i u skladu sa Opštim uslovima Avio kompanije.

Sve neophodne radnje i procedure u postupku povraćaja novca od strane pružaoca usluga (Avio kompanije) korisnik usluga dužan je da reši samostalno i u međusobnoj komunikaciji sa pružaocem usluga (Avio kompanijom).

Povraćaj novca koji se odnosi na naknadu za uslugu asistencije u postupku rezervacije i štampanja avio karata kao i na ostale naknadne usluge izvršene od strane agencije STAR TRAVEL, nije moguć.

 

11. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Informаcije i podatke o ponuđenim uslugаmа i proizvodimа daje svaki pružalac usluge pojedinačno. Agencija STAR TRAVEL čini sve što je u njenoj moći kako bi putniku pružila što tačnije i detaljnije informacije vezane za Avio kompaniju i avio kartu kao i o ostalim bitnim elementima putovanja. 

Agencija STAR TRAVEL  tаkođe, nije i ne može biti odgovorna zа nedostupnost usluge ili proizvodа nа dаn rezervаcije ili za ispunjenje ugovorа sа pružaocem te usluge – Avio kompanije. 

Ni u kom slučаju, agencija STAR TRAVEL nije odgovorna zа dejstva, greške, propuste, garancije, prekršaje ili odbijanja određenog pružaoca usluge ili za povredu, smrt, uništenje imovine ili druge gubitke ili naknade štete, novčane kompenzacije i troškove koji mogu nаstаti u odnosu korisnika usluga i pružaoca usluga (Avio kompanije).

Agencija STAR TRAVEL ne snosi nikakvu odgovornost i neće nadoknaditi štetu koja je nastala zbog kašnjenja, otkazivanja, prebukiranja, štrajka, više sile ili iz drugog razloga koji nije u njenoj direktnoj kontroli. Osim togа, nema nikakvu obavezu davanja kompenzacije zbog pojave bilo kog dodatnog troška, propusta, kašnjenja, promene rute ili u vezi sa delovanjem bilo kog držаvnog orgаnа.

Agencija STAR TRAVEL, kada je reč o web sajtovima Avio kompanija nije odgovorna za njihovu dostupnost, politiku zaštite ličnih podataka, za sadržaj tih stranica i njihovu celovitost, kao i za bilo koju štetu koja proizađe njihovim korišćenjem, budući dа korisnik usluga tim sajtovima pristupa nа sopstvenu odgovornost.

WIZZ AIR AVIO KOMPANIJA

WIZZ AIR avio kompanija, osnovana je 2003. godine, a prvo poletanje obavljeno je maja 2004. godine. Razvoj kompanije omogućio je dostizanje preko 420 različitih maršuta sa 22 baze Wizz air-a kao što su Gdanjsk, Katovice, Varšava, Budimpešta, Sofija, Bukurešt, Kijev, Prag, Beograd, Skoplje, a odnedavno i Niš

Wizz air predstavlja najveću niskobudžetnu avio kompaniju u centralnoj i istočnoj Evropi. Cilj kompanije je ponuditi pristupačne letove uz maksimalan kvalitet usluge.

Wizz air je proglašena za najbolju niskotarifnu avio kompaniju u 2016 godini.

Flota kompanije sadrži avione tipa Airbus A320 i Airbus A321 seo, sa najboljom tehnologijom i vrhunskim održavanje omogućenim od strane Lufthansa Technik. Takođe, modernizacija flote koju sprovodi kompanija doprineće da već od 2019. godine u red letenja budu uvršteni najnoviji avioni tipa Airbus A321 NEO, koji će dodatno doprineti efikasnosti, bezbednosti i boljem kavlitetu usluga kompanije.

Profesionalno osoblje, kvalitetetna usluga i bezbednost na najvišem nivou izdvajaju kompaniju i omogućuju kvalitetnu i brzu uslugu krajnjim korisnicima.