Hotel One Resort Jockey 4*

Hotel One Resort Jockey 4* se nalazi u turističkoj regiji Skanes, 8 km od centra Monastira, 2 km od aerodroma u Monastiru i 15 km od grada Susa. Na peščanoj plaži gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela, dok su peškiri za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj: Hotel One Resort Jockey 4* se nalazi na površini od 250.00m2 sa dosta vrtova i zelenila, ima 333 sobe raspoređene u dve zgrade. Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, dva a la carte restorana, nekoliko barova, tri spoljašnja bazena sa delom za decu, Aquapark površine 1.200 m2 sa devet tobogana, stoni tenis, bilijar, 4 teniska terena, badminton, odbojka, košarka, golf teren sa 18 rupa, mini klub za decu 4-8 godina i 9-12 godina, mini disko, besplatan wi-fi internet u celom hotelu, animacija, Spa centar sa unutrašnjim bazenom (zatvoren od juna do septembra), tursko kupatilo, dve saune i đakuzi (besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, sef, wi-fi internet, telefon, mini frižider, kupatilo, fen.

U ponudi su: standardne sobe (cca 34m2) za maksimum četvoro odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta uz mogućnost ubacivanja sofe na razvlačenje; porodične sobe (cca 40m2) za minimum dvoje odraslih i dvoje dece, maksimum četvoro odraslih i jedno dete, dve spavaće sobe sa po dva francuska kreveta ili singl krevetima i sofom na razvlačenje.

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.
www.onejockey.tn

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Pogledajte i ostalu ponudu hotela u Monastir

Više informacija o Tunisu, atrakcijama i destinacijama možete pronaći ovde.

Rezerviši smeštaj