Vila Iris

Paralia

Vila Iris se nalazi na oko 40 m od plaže i u blizini škole u Paraliji. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom i rešoom, TV i AC (doplata za klimu 5€ dnevno na licu mesta), zasebno kupatilo, terasu. Gostima vile Iris je tokom boravka na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet.

GPS koordinate: (40°15’54.2″N 22°35’46.4″E)

Preuzmi PDF

Ova ponuda nije aktuelna.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - održava se sastanak putnika minimum pola sata pre polaska, noćna vožnja.

2. dan - dolazak u Paraliju u jutarnjim časovima, smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 - 12. dan - boravak u izabranom smeštaju na destinaciji.

12. dan - izlazak iz smeštaja u 9.00 h, predviđeni polazak autobusa je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (informisati se kod predstavnika agencije za tačno vreme polaska).

13. dan - povratak u jutarnjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- najam smeštaja na bazi 10 noćenja po osobi

- autobuski prevoz

- tehničko vođstvo i organizaciju puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- fakultativne izlete na destinaciji

- individualne troškove putnika

- međunarodno zdravstveno osiguranje

- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka

POPUSTI I DOPLATE:

- dete do 2 god. putuje besplatno, nema sedište u autobusu i nema svoj ležaj. 

- dete od 2 do 12 god. uz pratnju dve punoplatežne osobe u zajedničkom ležaju putuje besplatno (plaća samo cenu autobuske karte)

- dete od 2 do 12 god. uz pratnju dve punoplatežne osobe ukoliko koristi sopstveni ležaj ima pravo na popust od 20% u odnosu na ukupnu cenu paket aranžmana (popust se odnosi samo na jedan ležaj).

- dvoje dece od 2 do 12 god. uz pratnju dve punoplatežne osobe ukoliko dele ležaj imaju pravo na popust od 40% od cene aranžmana (putnici dobijaju 1/3 studio i 4 mesta u autobusu)

- u slučaju spajanja smena cena se umanjuje 20 € po osobi ukoliko putnici koriste autobuski prevoz, za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje 40 € po osobi.

Ne postoji mogućnost umanjenja u slučaju spajanja smena ukoliko su smene obeležene zvezdicom.

- putnik koji putuje sam plaća doplatu koja iznosi 90% od cene aranžmana i dobija 1/2 studio I jedno mesto u autobusu.

- Za polazak iz Novog Sada doplata je 10 € po osobi.

- Za polazak iz Užica doplata je 10 € po osobi.

SOPSTVENI PREVOZ:

- umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 20 € po osobi

- ne postoji umanjenje za sopstveni prevoz kod kolona obeležene zvezdicom

LEGENDA:

- 1/2 studio - predstavlja smeštajnu jedinicu u kojoj se nalaze jedan francuski ležaj ili dva singl ležaja, deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, orman, terasa.

- 1/3 studio - predstavlja smeštajnu jedinicu u kojoj se nalaze jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj ili tri singl ležaja, deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, orman, terasa.

- 1/4 studio - predstavlja smeštajnu jedinicu u kojoj se nalaze jedan francuski ležaj i dva singl ležaja, deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, orman, terasa.

* Moguća su odstupanja mere ležaja od naših standardnih ležaja. Grčki standard za singl ležaj je 185 cm – 200 cm sa 75 cm – 90 cm, a francuski ležaj je dimenzija 185 cm – 200 cm.

NAČIN PLAĆANJA:

- 40 % od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak minimum 15 dana pre polaska. Moguće je odloženo plaćanje i to 40 % prilikom rezervacije, a ostatak putem čekova građana u jednakim mesečnim ratama bez kamate zaključno sa 25.12.2017. godine. po prodajnom kursu UNI CREDIT BANKE na dan deponovanja čekova (rate dospevaju 15. , 20. i 25. u mesecu) i 40 % prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane bez kamate u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 25.12.2017. godine. (rate dospevaju 15. , 20. i 25. u mesecu). Obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora za rate koje dospevaju za naplatu nakon putovanja.

Za FIRST MINUTE i LAST MINUTE ponude uplata aranžmana mora biti u celosti prilikom rezervacije (osim ako nije drugačije navedeno u first minute ili last minute ponudi).

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu UNI CREDIT BANKE.

Započet način plaćanja se ne može menjati.

NAPOMENA:

- Za jačinu protoka Wi-Fi signala ili nestanak istog ni agencija ni vlasnik vile ne mogu snositi odgovornost.

- Slike koje se nalaze na sajtu su slike pojedinih soba

- Moguća je promena mesta i vremena polaska tokom sezone.

- O mestu i vremenu polaska putnik je dužan da se lično informiše jedan dan pre polaska i takođe je dužan da pola sata pre polaska bude na dogovorenom mestu.

- Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer manjim vozilom od krajnje autobuske stanice ili međustanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili  odredišta iz aranžmana do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.

Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

OTP 76/2010