Vila Atawel ***

Nesebar hoteli

Vila Atawel se nalazi u centralnom delu Novog Nesebra, na oko 300 m od plaže. U blizini vile su brojne prodavnice, restorani, kafei, barovi, banka, pošta, autobuska stanica. Gostima su na raspolaganju: lift, recepcija, internet u celoj vili i svim sobama koji je besplatan, info desk. Sobe se čiste svakog dana. Promena posteljine i peškira je svakog četvrtog dana. Smeštaj je moguć u 1/2 i 1/3 sobama koje su na 3. i 4. spratu, studijima i apartmanima strukture.
Sobe su veoma prostrane i sadrže kupatilo, terasu sa garniturom, TV, frižider, dva ili tri ležaja, fen, sužilicu za veš, električno kuvalo za kafu ili čaj. Neke sobe imaju i krevet na razvlačenje i klimu. U sobama se može smestiti maksimum 3 odrasle i jedno dete do 7 godina.

Studio 2+1 poseduje: spavaću sobu i kuhinju. Oko 45 m2 površine, francuski ležaj i kauč na razvlačenje, klimu, frižider, kupatilo, kuhinjicu, terasu. U studiju se može smestiti maksimum 4 odrasle osobe.
Apartmani 2+2 poseduju: spavaću sobu, dnevnu sobu i kuhinjicu. Oko 45 m2 površine, spavaća soba gde je francuski ležaj i dnevna soba gde je kauč na razvlačenje, klimu, frižider, kupatilo, kuhinjicu, terasu. U apartmanu se može smestiti maksimum 4 odrasle osobe.

Doplata za klimu: 5€ dnevno po sobi.

Preuzmi PDF