Hotel Magna Graecia 4* Dasija, Krf, Grčka je smešten na jednom od uzvišenja u okolini Dasije, okružen zelenilom. Centar Dasije je na oko 500 m udaljen od hotela, a glavni grad Krf je udaljen 8 km. Ispred hotela je autobusko stajalište. Hotel nudi uslugu All inclusive – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

Položaj:

Magna Graecia hotel je smešten na jednom od uzvišenja u okolini Dasije, okružen zelenilom. Centar Dasije je na oko 500 m udaljen od hotela, a glavni grad Krf je udaljen 8 km. Ispred hotela je autobusko stajalište.

Smeštaj:

Hotel se sastoji iz glavne zgrade i nekoliko aneks zgrada u hotelskom kompleksu. Ima 154 sobe i 4 suit-a. Svaka soba ima kupatilo sa kadom / tuš kadom i opremljena je klimom, direktnom telefonskom linijom, sefom (uz doplatu), terasom/balkonom, fenom za kosu i wi-fi internetom (uz doplatu). Hotel poseduje 4 vrste soba: aneks standardna i aneks family soba (u aneks zgradama sobe nisu renovirane) a, u glavnoj zgradi superior standardne i superior porodične (renovirane).

Usluga u hotelu Magna Graecia Hotel 4*:

Na bazi All inclusive koncepta – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru.

Mineralna voda nije uključena u ” all inclusive”, italijanska kafa espreso, grčka kafa, Nescafe, Fredo i kapućino nisu uključeni u ”all inclusive”.

Postoji mogućnost naručivanja lanč paketa (dan ranije, pre podne, na recepciji).

Rezerviši smeštaj