Alkyonis Hotel 2*se nalazi u čuvenom letovalištu Nea Kalikratija, na predivnom poluostrvu Halkidiki. Ovaj hotel u ponudi ima udoban i moderan smeštaj na odličnoj lokaciji. Nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i na samo 100 metara od plaže. Gosti mogu uživati u opuštajućem boravku i prijatnom ambijentu.

Sadržaj hotela: recepcija, ostava za prtljag, room service, wifi, restoran A la carte, bar. Hotel Alkyonis poseduje otvoreni bazen i bar kraj bazena u kome gosti mogu uživati. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Gosti mogu koristiti zatvoreni bazen i fitnes centar u obližnjem objektu Secret Paradise hotel&spa . Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Sadržaj soba: Sve dobro opremljene hotelske sobe nude sopstveno kupatilo i raznovrsne moderne pogodnosti. Sve sobe imaju balkon ili terasu. Sve sobe imaju TWC, fen, terasu, A/C, SAT TV, telefon, mini bar, krevetac (na upit, bez doplate).

Usluga u hotelu Alkyonis je noćenje s doručkom  – “švedski sto“ (samoposluživanje), uz mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive.Doručak se servira u hotelu Alkyonis. Večera se servira u hotelu Secret Paradise, gde se uz doplatu može koristiti i SPA (fitness, sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen i dva jacuzzi-ja), koji se nalazi na oko 350 metara od hotela. U hotelu postoji mogućnost doplate i za all inclusive – sve uključeno, “švedski sto“ (samoposluživanje) ili meni, hotel zadržava pravo odabira načina serviranja obroka. Ručak, večera i korišćenje SPA centra je u hotelu Secret Paradise.

 

Rezerviši smeštaj