Odmaralište Dunav

Zlatibor apartmani i hoteli

Odmaralište Dunav smešteno je u samom srcu Zlatibora, okružen borovom šumom. Odmaralište čine četri jedinstvene celine :1 smeštajne jedinice ; 2 restorani i barovi; 3 kongresni kapaciteti; wellnes

Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.

Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.

U prijatnom ambijentu, očekuje vas udobnost i jednostavnost koji podsećaju na pravi planinski užitak Zlatibora, bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili poslovno.

Na najlepšoj lokaciji Zlatibora, gosti mogu odabrati sledeći smeštaj:

APARTMAN VELIKI

Apartmani 50 m2 (max 3 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.

Pogodni za porodice ili parove koji žele premium komfor našeg Odmarališta .

APARTMANI MALI

Dimenzija 30 m2 (max 2 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.

Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.

TROKREVETNE SOBE

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodne za porodice ili društvo.

SOBA SA FRANCUSKIM I POMOĆNIM LEŽAJEM

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Francuski ležaj + sofa , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za porodice.

DVOKREVETNE SOBE

Dimenzija 12 m2 (max. 2 odrasle osobe + 1 dete).

Dva zasebna odvojena ležaja koja se spajaju u francuski ležaj + kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogled ka šumi.

Pogodna za individualce, parove i parove sa malim detetom.

“ECONOMY“ DVOKREVETNE SOBE

Dimenzija 12 m2 (max 2 odrasle osobe).

Dva zasebna odvojena ležaja i kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za individualce, goste koji poslovno borave na Zlatiboru, a manju pažnji obraćaju na pogled iz sobe i komfor smeštajne jedinice.

 

Ukoliko želite da se opustite uz kafu ili da uživate u sjajnim jelima Zlatiborskog kraja u ambijentu koji se nalazi u centru Zlatibora, onda je terasa “Dunav” vaš pravi izbor.

Planinski vazduh, pogled na prijatna dešavanja oko vas, borova šuma u neposrednoj blizini i ambijentalna muzika veoma prijaju, a svako druženje na terasi našeg odmarališta postaje najlepši deo zasluženog odmora.

Terasa „Dunav“ je, kao i svi ostali naši sadržaji, otvorena i za eksterne goste koji nas rado posećuju, jer biti na ovakvoj lokaciji Zlatibora uz veliki izbor raznovrsnih jela i pića, predstavlja poseban užitak. Naše ljubazno osoblje je tu za vas u svakom trenutku.

FITNESS CENTAR

Vežbajte u našoj modernoj fitness sali koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića. Prostor je klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve vaše potrebe za treniranjem, a tu je i naš sportski trener, ukoliko vam zatreba neki koristan savet ili instrukcija.

U sklopu prostora za vežbanje nalazi se i svlačionica, tuš, ormarić koji se zaključava i fen za kosu.

Fitness centar je na raspolaganju svim našim gostima u okviru cene smeštaja.

Prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće vaš boravak u Fitness centru lepim i korisnim, a sama lokacija u centru Zlatibora privlači i mnoge eksterne goste koji žele da vežbaju u kvalitetnim uslovima odmarališta „Dunav”

SPA

Priuštite sebi zasluženo opuštanje u prijatnom ambijentu našeg mini Spa centra u okviru objekta “Dunav“ u centru Zlatibora. Pored hidromasažne kade i saune za detoksikaciju tela i relaks, gostima su na raspolaganju i atraktivne masaže koje ne ulaze u cenu smeštaja.

Posebni opuštajući tretmani, prijatno osoblje i ambijentalna muzika stvaraju najbolje uslove za odmor. Ne propustite da se opustite i posvetite sebi u “Dunav” Spa centru.

Relaks i nega tela su nešto što najviše opušta i poboljšava raspoloženje. Zamislite celokupan ugodjaj na predivnoj planini u sjajnom smeštaju.

IGRAONICA

U našem odmaralištu “Dunav”, u samom centru Zlatibora, postoji jedno posebno mesto koje sva deca obožavaju. Igraonica je osmišljena kao zanimljivo koloritno mesto puno aktivnosti. Nalazi se u super praktičnom delu objekta, tako da dok roditelji uživaju u kafeu “Atrium”, najmladji su u druženju na samo nekoliko metara od njih. Svi su zadovoljni i opušteni. Važno je znati da se deca nijednog trenutka ne dosadjuju kod nas, jer smo na njih posebno mislili. Osmeh je zagarantovan.

Preuzmi PDF
TIP SMEŠTAJA POLUPANSION DNEVNO PO OSOBI NOĆENJE SA DORUČKOM DNEVNO PO OSOBI
JEDNOKREVETNA SOBA 5.900 RSD 5.100 RSD
DVOKREVETNA EKONOMY SOBA 3.900 RSD 3.100 RSD
DVOREVETNA  SOBA 4.400 RSD 3.600 RSD
TROKREVETNA SOBA 3.700 RSD 2.900 RSD
APARTMAN JEDNOKREVETNI 9.000 RSD 8.200 RSD
APARTMAN STANDARD DVOKREVETNI 5.100 RSD 4.300 RSD
APARTMAN PREMIUM DVOKREVETNI 5.800 RSD 5.000 RSD
Napomena: doručak 650,00 dinara uključen u cenu, večera 800,0 dinara uključena u cenu polupansiona, ekonomy sobe: 101, 102, 105, 201 i 202.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Ulazak u sobe posle 14:00h. Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. 

Cenovnik uključuje:

doručak 650,00 dinara uključen u cenu

večera 800,0 dinara uključena u cenu polupansiona,

u cenu je uključeno korišćenje wellness-a, fitness sale i Internet

krevetac za bebe – dostupan na zahtev

Cenovnik ne uključuje:

U cenu nije uračunata boravišna taksa od 120,00RSD dnevno po osobi i osiguranje od 10,00RSD dnevno po osobi

osiguranje 10,00 dinara dnevno/po osobi – plaćaju svi

 

USLOVI BORAVKA ZA DECU:

deca do 7 godina ne plaćaju boravak u hotelu

deca od 7-12 godina plaćaju doplatu pd 1.300 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, doplata za večeru ili ručak 400,00 dinara po obroku dnevno

roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu ili drugi dokument deteta na recepciji.

 

DOPLATE:

doplata za 3 ili 4 odraslu osobu u apartmanu 2.600 RSD, dnevno za uslugu noćenje sa doručkom

doplata za pansionski ručak 850,00 dinara

doručak, ručak i večera se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju, u suprotnom gost bira pansionski obrok na osnovu ankete

dnevni odmor se naplaćuje 2.000 RSD po osobi. Vreme korišćenja dnevnog odmora je od 10-18h

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalna banke

u gotovini , 40 % avansa prilikom rezervacije a ostatak od 60% 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

isto važi i za uplate platnim karticama (Dina, Visa, Master i Maestro)

 

U slučaju promene na monetarnom tržištu I tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.

OTP 182/2013