Klub Satelit Zlatibor

Zlatibor apartmani i hoteli

Klub Satelit jedan je  od najtraženijih objekata za smeštaj na Zlatiboru kako kod domaćih tako i kod inostranih gostiju. Tri najvažnije karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, prijatan ambijent i ljubazno osoblje koje je do sada ugostilo više od 12000 zadovoljnih gostiju. Gosti hotela mogu uživati u bazenu sa slanom vodom u okviru Spa Centra. Još toplija voda (temperature oko 32,33 stepena), zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva je za sve uzraste. Nema više hlora, bakterija, crvenih očiju za vreme kupanja a kožu čini mekanom i ne isušuje je. Opustite se u Klubu Satelit i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru. Uživajte u novom ĐAKUZIJU NA OTVORENOM! Neverovatan pogled uz specijalan koktel ili kaficu učiniće Vaš boravak u Satelitu nezaboravnim. Hotel posebnu pažnju posvećuje najmlađim posetiocima, jer je i njihovo zadovoljstvo jedan od naših prioriteta. Zbog toga smo osmislili i napravili veselu igraonicu u kojoj se, dok vi uživate, deca mogu prepustiti druženju i maštarijama.  Hotel Klub Satelit je pet friendly.

Smeštajni kapacitet objekta čini deset soba i deset apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni.  Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, BESPLATAN WIFI INTERNET i druge pogodnosti. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni tako da ispunjavaju očekivanja i zahtevnijih hedonista.

Apartman -VIP 1-Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje ( trosed, dvosed, fotelja ) i dva toaletna stočića.U njemu je TV plazma,DVD i telefon. Apartman poseduje komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). Dva kupatila sa tuš kabinama. Nalazi se na prvom nivou – 5 stepenika od nivoa recepcije .

Apartman - VIP 2 -Apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače , plazma tv, dvd,mini bar,telefon. U kupatilu je manja klasična kada. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom da su u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Do njega takodje vodi 8 stepenika. Apartman ne poseduje kuhinju. Gleda na skijalište Obudovica.

Apartman - VIP 3 - Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika ( od recepcije do restorana ) + 19 stepenika ( iz restorana do apartmana). Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak , u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv,dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider , sudopera ).Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora.Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8  polukružnih stepenika. U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor.

A-01 Lux apartman: Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja,pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi {posle VIP-a}. Od nivoa recepcije do apartmana ima 8 stepenika.U dnevnom boravaku se nalazi  dvosed ( ne razvlači se ),fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,toaletni stočic,kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider  (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima) .U spavaćoj sobi je jedan  bračni ležaj,dok je drugi na galeriji + trosed na razvlacenje. U kupatilu je tuš kabina. Na galeriji nema prozora.Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika.

A-02 Lux apartman: Apartman Vip 2 ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem.Jedna soba je na prvom nivou , druga u nivou ispod ( suteren ). Do tog nivoa vodi 11 polukružnih stepenica.U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom . Ko i svi drugi apartmani ima TV i mini bar.

A-06 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed  koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera,mikrotalasna).U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Apartman okrenut ka ulici iznad hotela. Kupatilo bez prozora, tuš kabina.

A-07  Lux apartman: Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica. U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači , dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,toaletni stočić dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj,a u kupatilu tuš kabina.

A-10 Lux apartman: Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar,telefon. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u kupatilu je tuš kabina. Gleda na baštu ispred hotela.

A-11 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači , fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera,mikrotalasna).U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Pod kosinom je spavaća soba.  Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor.

A-13 Lux apartman: U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači , dvosed(ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon ,dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U dnevnom boravku balkonska vrata ( sa terasom ), u sobi manji prozor. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine.

Sobe standard 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.

* Promo room – odnosi se na sobe u potkrovlju br. 14, 15, 16.

Preuzmi PDF
TIP SMEŠTAJA CENA DNEVNO PO OSOBI* CENA DNEVNO PO OSOBI*
SA USLUGOM NOĆENJA, DORUČKA, KORIŠĆENJA ZATVORENOG SPA CENTRA I SOFO FITNESS ZONE 01.09. - 22.12  /  12.02. - 15.06. 22.12. - 12.02.  /  15.06. - 01.09.
DVOKREVETNA SOBA 3.850 RSD 4.450 RSD
LUX APARTMAN 5.150 RSD 5.950 RSD
VIP/RESIDENCE APARTMAN 6.350 RSD 7.450 RSD
CENOVNIK VAŽI OD 01.10.2017 DO 01.10.2018
Cenovnik ne obuhvata novogodišnje praznike od 29.12.2017 do 02.01.2018.
DODATNE USLUGE – DOPLATE PO DANU 01.09. - 22.12  /  12.02. - 15.06. 22.12. - 12.02.  /  15.06. - 01.09.
MINIBAR DOBRODOŠLICE GRATIS GRATIS
SMEŠTAJ ZA DECU DO 12 GODINA GRATIS GRATIS
SMEŠTAJ ZA DECU DO 18 GODINA GRATIS 1.250 RSD
Doplata za smeštaj po odrasloj osobi, po danu u sobi ili LUX/VIP/RESIDENCE apartmanu sa doručkom, i korišćenjem zatvorenog spa centra i Sofo fitness zone (za treću, četvrtu, petu ili šestu odraslu osobu u zavisnosti od kapaciteta smeštaja) 2.250 RSD 3.450 RSD
DOPLATA ZA KORIŠĆENJE SOBE KAO JEDNOKREVETNE 800 RSD 900 RSD
DOPLATA ZA KORIŠĆENJE APARTMANA  KAO JEDNOKREVETNOG 3.550 RSD 5.550 RSD
PANSIONSKI OBROK: RUČAK ILI VEČERA ZA ODRASLE GOSTE 790 RSD 790 RSD
PANSIONSKI OBROK: RUČAK ILI VEČERA ZA DECU DO 18 GODINA 390 RSD 390 RSD
ALL INCLUSIVE DOPLATA (ODRASLI GOSTI OBJEKTA I DECA PREKO 7 GODINA STAROSTI) 2.000 RSD 2.000 RSD
ALL INCLUSIVE  DOPLATA ZA DECU  DO 2 GODINE GRATIS GRATIS
ALL INCLUSIVE DOPLATA ZA DECU DO 7 GODINA 1.400 RSD 1.400 RSD
ALL INCLUSIVE USLUGA ZA KLIJENTE KOJI NISU GOSTI OBJEKTA podrazumeva all inclusive uslugu i korišćenje spa centra, izuzev smeštaja 3.450 RSD 3.450 RSD
SPA+RUČAK ZA KLIJENTE KOJI NISU GOSTI OBJEKTA Podrazumeva 3h korišćenje SPA centra i pansionski ručak 1.450 RSD 1.450 RSD
DOPLATA ZA KUĆNE LJUBIMCE (PSE I MAČKE) U skladu sa pravilnikom PO DANU 1.200 RSD 1.200 RSD
SPECIJALNA FIRST MINUTE AKCIJA ZA ZIMSKI RASPUST 2017/2018:
Za plaćanje unapred u celosti do 15.11.2017. godine: 10% popusta i GRATIS All inclusive usluga 
Za plaćanje unapred u celosti do 15.12.2017. godine: 8% popusta
TIP JEDINICE NA BAZI DVE ODRASLE OSOBE UZ SVEČANU NOVOGODIŠNJU VEČERU, SA USLUGOM POLUPANSIONA I KORIŠĆENJA SPA CENTRA CENA ZA PAKET PO OSOBI U TERMINU 29.12. 2017. - 02.01.2018.
DVOKREVETNA SOBA (PP+SPA) 39.500 RSD
LUX APARTMAN (PP+SPA)                           51.500 RSD
VIP/RESIDENCE  APARTMAN (PP+SPA) 64.500 RSD
DODATNE USLUGE
MINIBAR DOBRODOŠLICE GRATIS
SMEŠTAJ ZA DECU DO 12 GODINA GRATIS
DOPLATA ZA SMEŠTAJ PO ODRASLOJ OSOBI, U SOBI ILI LUX/VIP/RESIDENCE APARTMANU 29.500 RSD
ALL INCLUSIVE DOPLATA ZA ODRASLE GOSTE OBJEKTA I DECU PREKO 7 GODINA STAROSTI 12.000 RSD
ALL INCLUSIVE DECA DO 2 GODINE GRATIS
ALL INCLUSIVE DOPLATA  ZA DECU DO 7 GODINA 7.200 RSD
DOPLATA ZA KUĆNE LJUBIMCE (PSE I MAČKE) U skladu sa pravilnikom PO DANU 1.200 RSD
Za plaćanje unapred u celosti do 01.11.2017. godine: GRATIS All-inclusive usluga

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Ulazak u sobe posle 14:00h. Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. 

CENA UKLJUČUJE:

- smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) – doručak posluženje švedski sto / večera meni (izbor više jela);

- korišćenje spa centra (bazen, sauna);

- korišćenje RENOVIRANOG bazena, saune i igraonice za decu.

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu – 120 din dnevno po osobi – boravišnu taksu za decu 7-15 god – 60 din dnevno po osobi – plaćanje u agenciji;

- osiguranje i prijava 17 din dnevno po osobi – plaćanje u agenciji.

POPUSTI:

- Deca do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe (u zajedničkom i na pomoćnom ležaju) – besplatno;

- deca do 12 godina u pratnji 1 odrasle osobe imaju besplatan smeštaj uz doplatu obroka sa 50% popusta.

DOPLATE:

- Doplata za pomoćni ležaj u dvokrevetnoj(trokrevetnoj) sobi za treću (četvrtu) odraslu osobu (stariju od 12 godina) na bazi polupansiona iznosi 3.690,00 RSD

dnevno (i za datu doplatu važe akcija „ gratis dani“);

 - za all inclusive uslugu – 1.500 din dnevno po osobi;

 - za all inclusive uslugu – deca 7-12 god – 900 din dnevno po osobi

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

UPLATA U CELOSTI

 Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični  dokument,sastavni deo važećeg kataloga.        

UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, po obračunu, do 30.03.2018. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.

Napomena: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Int

OTP 343/2010