Hotel & Spa Idila

Zlatibor apartmani i hoteli

Svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, među mnogobrojnim hotelima na Zlatiboru, izdvaja se jedan od najlepših hotela u Srbiji, Hotel & Spa „Idila“.

Hotel & Spa "Idila" se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor.

Hotel & Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

Hotel & Spa "Idila" je savremen turistički objekat visoke kategorije, koji se prostire na površini od 1800m². Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane panoramskim liftom. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz 5 luksuznih apartmana, 3 studia i 10 soba, maksimalnog kapaciteta od 42 gostiju.

Dekorisane u neutralnim tonovima, smeštajne jedinice Hotel & Spa "Idila" su savršene za vaš odmor. Sve smeštajne jedinice su opremljene po visokim standardima.

Savremen način grejanja (sami podešavate željenu temperaturu na displeju), mini-bar sa 18 vrsta pića, sef, bagažnik, besplatan Wi-Fi, LCD, kablovska, telefon.

Hotel & Spa "Idila" će svoje goste očarati modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja, iz kog posebno ističemo Spa centar sa bazenom i jacuzzi kadom, saunom, parnim kupatilom i teretanom.

Ljubazno osoblje Hotela & Spa "Idila" za Vas je na raspolaganju 24h. Uz kvalitetan smeštaj noćenje obuhvata i kontinentalni doručak na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Gosti koji žele mogu da uplate i večeru.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, fitness i opuštanje u Spa centru - sve to ćete pronaći u Hotel & Spa "Idila".

Kako bi upotpunili svoj odmor gostima su na raspolaganju blagodeti luksuznog Spa centra, koji je moderno opremljena zona rekreacije i relaksacije.

Spa centar Hotela Idila raspolaže zatvorenim bazenom sa jacuzzi kadom, suvom saunom sa aromatičnim uljima, parnim kupatilom i najsavremenijom teretanom u kojoj se nalazi uspravni bicikl, orbitek eliptik, traka za trčanje, seated strainght clip shest, high pully, polusedeći - ležeći bicikl, pilates lopta, vesla, bučice za aerobik, strunjače.

SPA centar na raspolaganju je gostima svakog dana od 9h do 21h.

U Spa centru postoji i aperitiv bar.

Dozvolite sebi čarobno opuštanje duha i tela kroz sadržaje Spa centra Hotela Idila.

 

APARTMAN LUX

Najluksuznija ponuda u hotelu je lux apartman (površine 65m²).

U okviru Apartamana Lux se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, prostrani dnevni boravak sa ugaonom garniturom za sedenje i kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče).

Opremljen je po modernim standardima (LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik)

Lux apartman je predviđen za 2 osobe, po potrebi može se uneti pomoćni ležaj kao i krevetac za bebu.

APARTMAN

Posebnu celinu u ponudi našeg hotela čine 5 apartmana (površine 50 m²), koje odlikuje izuzetan komfor i prijatan ambijent.

U okviru apartmana nalaze se spavaća soba sa francuskim ležajem, luksuzno opremljen dnevni boravak sa garniturom za sedenje koja po potrebi postaje pomoćni ležaj za 2 osobe, prostrano kupatilo sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuče) i terasa.

Apartman je opremljen po modernim standardima (LCD televizor u spavaćoj sobi i dnevnom boravku, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik).

Predviđen je za maksimalno 4 osobe.

STUDIO

Studio je komfornija soba (površine od 25-30 m²) sa francuskim ležajem i prostranim kupatilom sa tuš kabinom (kozmetičko ogledalo, kozmetička kutija, fen za kosu, bade mantil, papuše).

Soba je opremljena po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik).

Studio je predviđen za 2 osobe, a po potrebi može se ubaciti pomoćni ležaj ili krevetac za bebu.

DVOKREVETNA SOBA

Standardna dvokrevetna soba (površine od 25m²) sadrži 2 spojena singl kreveta koja se, po potrebi, mogu razdvojiti, komplet opremljeno kupatilo (kozmetičko ogledalo,kozmetička kutija, fen za kosu,bademantili, papuče) sa tuš kabinom i terasa.

Soba je opremljena po modernim standardima (LCD televizor, kablovska, mini-bar sa 18 vrsta pića, besplatan Wi-Fi, sef, bagažnik)

 

 

Preuzmi PDF
TIP SMEŠTAJA BR. ODRASLIH OSOBA 30.06-30.12.2017
18.01-01.07.2018
03.01.-18.01.2018
01.07.-31.08.2017
Dvokrevetna soba 2 5.350,00 rsd 5.950,00 rsd
Studio 2 6.550,00 rsd 7.150,00 rsd
Apartman 2 7.750,00 rsd 8.350,00 rsd
Apartman 3 6.550,00 rsd 7.150,00 rsd
Apartman LUX 2 10.750,00 rsd 11.900,00 rsd
Usluga: NOĆENJE SA DORUČKOM + SPA
Cene su izražene po odrasloj osobi dnevno na bazi noćenaj sa doručkom (švedski sto, minimum 10 osoba) i sa uključenim korišćenjem SPA centra (bazena sa đakuzijem, saune , teretane i parnog kupatila)
*Doplata za večeru je 750,00 RSD a doplata za ručak je 900,00 RSD.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Ulazak u sobe posle 14:00h. Boravak na bazi uplaćenih usluga.

Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. 

Cenovnik uključuje:

smeštaj na bazi noćenja sa doručkom

korišćenje SPA centra (bazen sa đakuzijem, sauna , teretana i parno kupatilo)

Cenovnik ne uključuje:

U cenu nije uračunata boravišna taksa od 120,00RSD dnevno po osobi i osiguranje od 10,00RSD dnevno po osobi

Deca do 7 godina plaćaju samo osiguranje, a deca od 7-15 godina plaćaju punu cenu osiguranje i 50% boravišne takse

POUSTI I DOPLATE:

Doplata za večeru je 750,00 RSD a doplata za ručak je 900,00 RSD.

Dete od 7-12 godina plaća 50% od cene, ukoliko koristi zajednički leţaj sa roditeljima. 

Dete od 7-12 godina plaća 70% od cene, ukoliko koristi sopstveni ležaj.  

Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranţmana. 

Cena pomoćnog ležaja iznosi 50% od pune cene smeštaja. 

Ukoliko u dvokrevetnoj sobi,studiu ili apartmanu boravi jedna osoba cena se uvecava 30%. 

Potrebno je pokazati zdravstvenu knjižicu deteta. 

Iznajmljivanje krevetaca za bebe je gratis. 

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalna banke

u gotovini , 40 % avansa prilikom rezervacije a ostatak od 60% 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

isto važi i za uplate platnim karticama (Dina, Visa, Master i Maestro)

 

Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažete rezervaciju najkasnije 72 sata pre dolaska.

OTP 182/2013