Vila Nikola Sokobanja - apartman broj 7

Sokobanja

Treći sprat (potkrovlje) – 1/3 apartman (broj 7) sastoji se iz dnevnog boravka u kome postoji garnitura za sedenje, trpezarijski sto za 3 osobe, garderober, TV, kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatila sa tuš kabinom i terase. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.

Vila Nikola je objekat apartmanskog tipa koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i koji dugi niz godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste koji svoj odmor u Srbiji provode u Sokobanji. 

Ove godine vila Nikola je osvežena i delimično renovirana i sa svim neophodnim sadržajem ugostiće sve one koji svoj odmor u Srbiji planiraju baš u Sokobanji. Vila Nikola trenutno raspolaže sa 5 izuzetno komfornih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa (apartmana) za smeštaj do 6 gostiju. Svi apartmani su sa prostranim terasama a neke od terasa pružaju fantastičan pogled na prelepe vrhove Ozrena. Vila Nikola - Sokobanja poseduje veliko dvorište oko samog objekta koje je na raspolaganju gostima za opušteno uživanje  u Sokobanjskom čistom vazduhu. Ispred vile postoji javni parking koji je besplatan. (Napomena: Obzirom da se radi o parkiranju na ulici ispred objekta napominjemo da postoji mogućnost  izmene režima parkiranja i uvođenja naplate od strane opštine Sokobanja. U tom slučaju gosti vile se mogu parkirati besplatno u neposrednoj blizini objekta).

Svi apartmani vile Nikola poseduju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu sa stolom i stolicama. Apartmani koji se nalaze na trećem spratu su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost za boravak gostiju. U letnjim mesecima temperaturno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.

U vili Nikola moguć je boravak uz vaučere Republike Srbije.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). 

Izvanredna lokacija, u samom srcu Sokobanje, blizina marketa, prodvnica, parkova, restorana i ostalih sadržaja čine naš objekat izuzetnom prilikom da svoj odmor provedete u Srbiji, uživajući u čarima Sokobanje.

Profesionalnost i dostupnost našeg osoblja, želja da budemo odlični domaćini svakako će doprineti da Vaš boravak u Vili Nikola bude prijatan i opušten. Dobrodošli!

Preuzmi PDF

Vila Nikola Sokobanja - Cenovnik za sezonu 2021

PERIOD BORAVKA 04.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.07. 01.08. - 31.08. 01.09. - 30.09.
MINIMALAN BROJ NOĆENJA 2 3 5 5 2
Dupleks apartman /Apartman za smeštaj 2 osobe 2.200,00 2.300,00 2.700,00 2.700,00 2.200,00
Dupleks apartman /Apartman za smeštaj 3 osobe 2.700,00 3.150,00 3.750,00 3.750,00 3.000,00
Dupleks apartman /Apartman za smeštaj 4 osoba 3.200,00 3.800,00 4.600,00 4.600,00 3.600,00
Dupleks apartman /Apartman za smeštaj 5 osoba 3.750,00 4.500,00 5.500,00 5.500,00 4.250,00
Dupleks apartman za smeštaj 6 osoba 4.200,00 4.800,00 6.000,00 6.000,00 4.500,00
Cene u tebeli su na bazi najma smeštaja po smeštajnoj jedinici.


ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Smeštaj na bazi najma prema cenama i kapacitetima u cenovniku 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Prevoz
  • Individualne troškove

POPUSTI I DOPLATE:

  • Jedna odrasla osoba u apartmanu plaća cenu paketa za dve osobe.
  • Jedno dete od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi besplatno
  • Dvoje dece od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 50% od cene najma.


  

OPIS SMEŠTAJA:

Prvi sprat – 1/4 duplex (broj 2) apartman sastoji se iz dve spavaće sobe, hodnika, izdvojene kuhinje, kupatila i terase. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, garderoberi i TV, a u drugoj dva singl ležaja, trpezarijski sto za 4 osoba i TV. Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu. U kuhinjskom delu postoji rešo i veći frižider. Kupatilo je sa kadom.

Prvi sprat – 1/5 apartman (broj 3) sastoji se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, hodnika, kupatila i terase. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, jedan singl ležaj, garderober i TV. U dnevnom boravku postoji ležaj na rasklapanje za dve osobe, TV, trpezarijski sto za 5 osoba i kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom. U hodniku se nalazi dodatni garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Drugi sprat – 1/6 dupleks apartman (broj 4) se sastoji iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarijskog prostora, zasebnog prostora kuhinje i kupatila. Ova jedinica je ujedno i najveća i ima približno 100m2. U obe spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj i garderoberi. U dnevnom boravku postoji garnitura za sedenje i deo na rasklapanje za smeštaj još dve osobe, TV i manje fotelje. Trpezarijski deo obuhvata sto za 6 osoba, dok se u kuhinjskom prostoru nalazi i mali šank koji je predviđen za sedenje.  Kupatilo je sa kadom.

Treći sprat (potkrovlje) – 1/4 apartman (broj 8) sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura za sedenje koja se rasklapa i predviđena je za dve osobe, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i garderober, trpezarijskog dela sa stolom za 4 osoba, TV-om,  kuhinje sa rešoom i većim frižiderom, terase i kupatila sa tuš kabinom. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.

Treći sprat (potkrovlje) – 1/3 apartman (broj 7) sastoji se iz dnevnog boravka u kome postoji garnitura za sedenje, trpezarijski sto za 3 osobe, garderober, TV, kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatila sa tuš kabinom i terase. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.


Lokacija objekta: Ulica 27.Marta broj 33, 18230 Sokobanja

Spoljni prostor: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti.

Parking: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde postoje zone bez naplate.

WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.


  Detaljne informacije u vezi sa objektom mogu se dobiti u: