Hotel Aquastar Danube - Kladovo

LETO U SRBIJI

Hotel "Aquastar Danube" prostire se na površini od 52 ara, pored uređene gradske plaže u Kladovu. Hotel Aquastar  nudi besplatan WiFi, restoran, bar i zajednički salon.Ovaj pansion sa uslugom doručka sadrži flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem.U hotelu Aquastar Danube svakog jutra se služe doručak na bazi švedskog stola i pun engleski/irski doručak.Smeštajni objekat poseduje dečje igralište.Gosti hotela Aquastar Danube mogu uživati u vožnji bicikla ili u vrtu.Bajle Herkulane se nalazi na 45 km, a Drobeta-Turnu Severin na 26 km od ovog pansiona sa uslugom doručka.

Preuzmi PDF

Hotel Aquastar Danube  - Cenovnik 2020

Hotel Aqua Star Danube  SPA VIKEND
3 dana / 2 noći 14.000 din
Cena je za dve osobe u 1/2 sobi na bazi polupansiona
Treća odrasla osoba plaća punu cenu
Doplata za 1/1 sobu iznosi 15€ po danu
Doplata za pun pansion je 5€ po danu 


Uključeno u cenu: Smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa uslugom na bazi polupansiona (večera i doručak – švedski sto*), Upotreba sadržaja Spa & Wellness centra od 8-20h: zatvoreni i otvoreni bazen, sauna, fotelje masažeri, fitnes i trim kabinet; Wi-fi internet, parking, boravišna taksa i osiguranje gosta.

Uključeni obroci: Doručak (7:00-10:30h), večera (19:00-21:30h)
*Ukoliko u hotelu boravi manje od 15 gostiju, obroci se služe kao set meni.

Uslovi za decu i doplate: : Deca do 10 godina borave besplatno u pratnji dve orasle osobe (dele ležaj), deca 10 i 11 godina imaju popust od 50%, deca od 12 i više godina plaćaju punu cenu aranžmana. Doplata za dodatni ležaj za decu mlađu od 10 godina iznosi 30% od cene aranžmana.
Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi plaća punu cenu.
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 15€ po danu.
Doplata za pun pansion: 5€ po osobi i danu.

Nije uključeno u cenu: piće, room servis, mini bar, razne vrste ručnih masaža, upotreba hidromasažne kade, upotreba parnog kupatila, bilijar, stoni tenis, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje, telefon, iznajmljivanje bicikli, sportovi na vodi (paddle board, kajak) i izleti.

Napomena: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.


Hotel Aqua Star Danube  ODMOR NA DUNAVU
6 dana / 5 noći                        155 €
8 dana / 7 noći                        199 €
Cena je po osobi u 1/2 sobi na bazi polupansiona
Treća odrasla osoba plaća punu cenu
Doplata za 1/1 sobu iznosi 15€ po danu
Doplata za pun pansion je 5€ po danu 


Uključeno u cenu: Smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa uslugom na bazi polupansiona (večera i doručak). Upotreba sadržaja Spa & Wellness centra od 8-20h: zatvoreni i otvoreni bazen, sauna, fotelje masažeri, fitnes i trim kabinet; Wi-fi internet, parking, boravišna taksa i osiguranje gosta. 

Uključeni obroci: Doručak (7:00-10:30h), večera (19:00-21:30h) 

U cenu nije uključeno: piće, room servis, mini bar, razne vrste ručnih masaža, upotreba hidromasažne kade, upotreba parnog kupatila, bilijar, stoni tenis, frizer, pranje veša, hemijsko čišćenje, telefon, iznajmljivanje bicikli, sportovi na vodi (paddle board, kajak) i izleti.

Uslovi za decu i doplate: Deca do 10 godina borave besplatno u pratnji dve odrasle osobe (dele ležaj), deca 10 i 11 godina imaju popust od 50%, deca od 12 i više godina plaćaju punu cenu aranžmana. Doplata za dodatni ležaj za decu mlađu od 10 godina iznosi 30% od cene aranžmana.

Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi plaća punu cenu.

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 15€ po danu.

Doplata za pun pansion: 5€ po osobi i danu.

Napomena: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.


Hotel Aqua Star Danube  AKTIVAN ODMOR NA DUNAVU
6 dana / 5 noći                        199 €
8 dana / 7 noći                        279 €
Cena je po osobi u 1/2 sobi na bazi all inclusive-a
Treća odrasla osoba plaća punu cenu
Doplata za 1/1 sobu iznosi 15€ po danu
Aranžman važi u periodu 05.07.-21.08.


Uključeno u cenu: smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa uslugom “All inclusive”. Upotreba sadržaja Spa & Wellness centra: zatvorenog i otvorenog bazena, saune, parnog kupatila, fitnes i trim kabineta, masažnih fotelja, ležaljke i suncobrani na bazenu, po jedan termin dnevno (30 minuta) za bilijar i stoni tenis, voda u sobi, sef, parking, wi - fi internet, boravišna taksa i osiguranje gosta u hotelu, izleti tokom boravka:

1) krstarenje Dunavom (1,5 sat);

2) Rimska tura: Arheološki muzej, Rimska Diana, HE Đerdap i ostaci Trajanovog mosta

Uključeni obroci: Doručak, ručak, večera; Snek (11-12h) - kroasani i peciva; Popodnevno osveženje (16h-18h) - kafa, čaj, sladoled. 

Uključeno piće: Točeno pivo, vino, sokovi, voda (08-21:30h)

Barovi i restorani: Restoran Imperator 7:00-21:30h, Pleasure Point Bar 10-18h, Pool bar 10-20h, Glavni obroci se služe u restoranu Imperator.

Nije uključeno u cenu: Sva uvozna i flaširana pića, ceđeni sokovi, instant kafe; room service; minibar; razne vrste ručnih masaža; iznamljivanje bicikli, sportovi na vodi (paddle board, kajak), frizer, pranje veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax i fotokopiranje.

Uslovi za decu i doplate: Deca do 10 godina borave besplatno u pratnji dve odrasle osobe (dele ležaj). Deca od 10-12 popust 50%, deca 12 i više godina plaćaju punu cenu aranžmana. 

Doplata za dodatni ležaj  za decu mlađu od 10 godina iznosi 30% od cene aranžmana.

Treća odrasla osoba plaća punu cenu u trokrevetnoj sobi. 

Doplata za jednokrevetnu sobi iznosi 15€ po danu.

Napomena: U svim sobama nije dozvoljeno pušenje i držanje kućnih ljubimaca.


Savršen odmor na Dunavu
10 dana / 9 noći  - Brodom i autobusom
Polasci brodom iz Beograda organizovani su petkom u toku sezone
Cena aranžmana po osobi Doplata za 1/1 sobu Deca 0-7 god Deca 7-11,99 god
                                                          370 €                        180 €  besplatno                         185 €
Napomena: Treća odrasla osoba plaća punu cenu u trokrevetnoj sobi (na upit)
Cena aranžmana izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti srednjeg kursa NBS
Cena je po osobi u 1/2 sobi na bazi polupansiona. 


U cenu putovanja je uračunato: Krstarenje Dunavom prema programu na relaciji od Beograda do Tekije, smeštaj u hotelu Aquastar Danube 4* na bazi devet noćenja sa polupansionom (doručak i večera), upotreba sadržaja Spa centra u hotelu (bazeni, sauna, fitnes kabinet…), transfer autobusom prvog dana od Tekije do Kladova i poslednjeg dana Kladovo – Muzej - He Đerdap - Lepenski Vir – Golubačka tvrđava – Beograd (Pristanište Beograd), doručak i ručak na brodu tokom plovidbe, ručak u povratku poslednjeg dana, ulaznice za lokalitete Arheološki muzej, He Đerdap, Lepenski Vir i Golubačku tvrđavu, usluge turističkog vodiča i lokalnih vodiča, putarine i takse, boravišna taksa i osiguranje u hotelu i na brodu, kao i troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: piće tokom plovidbe, individualni troškovi putnika, fakultativni izlet drugog dana boravka.


Krstarenje Dunavom kroz istoriju
3 dana / 2 noći – brodom i autobusom
Jun Jul Avgust Septembar Oktobar
5, 26 3, 10, 17, 24, 31 7, 14, 21, 28 4, 11, 18, 25 2, 9
Cena po osobi u 1/2 sobi Doplata za 1/1 sobu Deca 0-6,99 god Deca 7-11,99 god
                                                          175 €                                                               40 € besplatno 50% popusta
Treća odrasla osoba plaća punu cenu u trokrevetnoj sobi (na upit).  


U cenu putovanja je uračunato: Krstarenje Dunavom prema programu na relaciji od Beograda do Tekije, smeštaj u hotelu Aquastar Danube 4* na bazi dva noćenja sa polupansionom (doručak i večera, bife- švedski sto), upotreba sadržaja Spa centra u hotelu (bazeni, sauna, hidromasažna kada…), transfer autobusom prvog dana od Tekije do Kladova i poslednjeg dana Kladovo – Muzej - He Đerdap - Lepenski Vir – Golubačka tvrđava – Beograd (Pristanište Beograd),  doručak i ručak na brodu tokom plovidbe, ručak u povratku trećeg  dana, ulaznice za lokalitete Arheološki muzej, He Đerdap, Lepenski Vir i Golubačku tvrđavu, usluge turističkog vodiča i lokalnih vodiča, putarine i takse, boravišna taksa i osiguranje u hotelu i na brodu, kao i troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: piće tokom plovidbe, individualni troškovi putnikafakultativni izlet drugog dana boravka.

 *Program je podložan promenama u slučaju nepredviđenih okolnosti

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom
  • Obezbeđen WI-FI internet

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

    

  • Boravišna taksa u iznosu od 120 din dnevno po osobi ( deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu , deca od 7 - 15godina plaćaju 50% boravišne takse )
  • Individualni troškovi
  • Prevoz

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:


  • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine;
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije;
  • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine, po uslovima organizatora putovanja

NAPOMENA: