Hotel Delle Palme ***

Letojanni

Hotel Delle Palme nalazi se 50m od plaže u centru Letojanija, na 5km od Taormine. Usluga: Noćenje sa doručkom ( švedski sto). Smeštaj: Sve sobe sadrže kupatilo (kada ili tuš), fen, sef, telefon, Sat TV, centralnu klimu, terasu. Sadržaj hotela Delle Palme: Restoran, bar, bašta, terasa za sunčanju i bazen na krovu hotela, bazen, besplatan WiFi u zajedničkim prostorijama, lift. Doplate: Soba sa balkonom, soba sa balkonom i pogledom na more, mogućnost doplate za polupansion.

 

Preuzmi PDF

Hotel Delle Palme - Cenovnik 2019
 

TIP SMEŠTAJA 23.06 . 03.07. 03.07.
13.07.
13.07.
23.07.
23.07.
02.08.
02.08.
12.08.
12.08.
22.08.
22.08.
01.09.
01.09.
11.09.
1/2 ND 355 355 359 359 535 549 395 359
3. odrasla 285 285 295 295 425 445 319 285
Dete do 3 g. (zajednički ležaj) besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Dete 3 – 12 g. 179 179 185 185 269 279 199 179
Doplate 1/1 soba 12€ dnevno; Soba sa terasom i pogledom na more 10€ dnevno po osobi; Dečiji krevetac - 8€ (plaćanje na licu mesta); Polupansion 8€ dnevno po osobi.
Cene u tabeli izražene su u evrima po osobi.
Doplata za avio prevoz i aerodromske takse iznosi  215€ po osobi (deca do 2 godine besplatno).

AVIO PREVOZ: 

CENA AVIO PREVOZA BEZ ARANŽMANA: 199€ povratna karta + aerodromske takse.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - Polazak autobusa u 18:00h (podložno promeni) sa parkinga BAS-ove autobuske stanice. Noćna vožnja.
2. dan - Dolazak u Paraliju u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studija/apartmane posle 15.00h.
2. - 11. dan: Boravak u izabranim studiima/apartmanima.
12. dan - Polazak za Beograd u ranim popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).
13. dan - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. dan BEOGRAD – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Čarter let za Siciliju. Po dolasku organizovan transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Večera (u zavisnosti od hotela). Noćenje.
2. - 10. dan SICILIJA – Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
11. dan Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma u dogovoreno vreme. Čarter let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- najam apartman/studija na 10 noći

- organizaciju i vođstvo puta

- uslugu predstavnika agencije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

autobuski prevoz

- zdravstveno osiguranje


Prevoz: Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka.

Cena povratne karte: 55 € iz Beograda, 45 € iz Niša. Cena karte u jednom pravcu: 35 € iz Beograda, 30 € iz Niša
Doplata za polaske iz drugih gradova u odnosu na cenu iz Beograda (minimum 2 osobe tj. dve pune cene): 25€ iz Subotice i Kikinde; 20€ iz Šapca, Vršca, Čačka i Kraljeva; 15€ iz Novog Sada, Zrenjanina i Bora; 10€ iz Pančeva, Lazarevca, Kragujevca i Kruševca. Popusti: Deca do 12 god. ostvaruju popust od 15 € i imaju svoje sedište, deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište.

LEGENDA:

NA - najam apartmana;

St - studio (spavaća soba koja u svom sastavu ima kuhinju, terasu, kupatilo);

APP - apartman (spavaća soba sa odvojenom kuhinjom u kojoj se nalazi jedan od ležaja)

Duplex (dve spavaće sobe + odvojena kuhinja)

Triplex (tri spavaće sobe + odvojena kuhinja)

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • čarter let na relaciji Beograd - Katanija - Beograd;
 • smeštaj na Siciliji u izabranom hotelu, na bazi 10 noćenja na bazi odabrane usluge; 
 • usluge predstavnika agencije;
 • agencijske usluge. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

 • transfer aerodrom - hotel – aerodrom  15€ po osobi;
 • aerodromske takse u Beogradu i na Siciliji u iznosu od 38,28€ za odrasle i decu od 2-12 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni.
 • YQ taksu - 10€ (taksa avio kompanije u slučaju poskupljenja goriva). Taksa je podložna promeni. Taksu ne plaćaju deca do 2 god.
 • međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • gradsku komunalnu taksu u Đardini Naksosu – za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1,5€ po noćenju / po osobi. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na licu mesta.
 • gradsku komunalnu taksu u Taormini - za boravak u hotelima sa 2*/3* – 1,50/2€ po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 3,50€ po noćenju / po osobi. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na licu mesta.
 • gradsku komunalnu taksu u Letojaniju – za boravak u hotelima sa 2 i 3* - 0,50€ po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 0,80€ po noćenju / po osobi. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na licu mesta.
 • fakultativne programe;

FAKULTATIVNI IZLETI:

Etna (produženi poludnevni izlet)
Najviši živi vulkan u Evropi, visok 3340 m, sa oko 400 ugašenih i nekolicinom aktivnih kratera. Odlazak do visine od 1900 m, slobodno vreme za individualnu šetnju oko kratera nastalih pre 100 godina ili mogućnost odlaska do najmlađeg, još uvek aktivnog kratera na visini od 2900 m uz doplatu. U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 30 – 60€
Katanija (poludnevni izlet)
Poseta drugom po veličini gradu Sicilije. Panoramsko razgledanje grada sa posetom katedrali i slobodnim vremenom za individualno razgledanje. U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 30 – 50€
Palermo i Monreale (celodnevni izlet)
Palermo je izuzetno živ grad, pun kontrasta, sa prelepim gradskim trgovima i katedralom, čiji siromašni kvartovi govore o naličju života ovog grada. Obilazak obuhvata panoramsku vožnju po centru grada (trgovi Quattro Canti, Pretoria, Risorgimento, Marina, pozorišta). Slobodno vreme za individualna razgledanja. U poslepodnevnom razgledanju posećuje se Monreale, koji je vekovima bio sedište sicilijanskih kardinala, katedrala posvećena sveticama zaštitnicama grada kao i katedrala u Monrealu ukrašena mozaicima i manastir čija bogata kolekcija predmeta svedoči o istoriji ostrva.
U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 55 - 75€
Sicilijanska sela (poludnevni izlet)
Tipična sela povučena od očiju javnosti, oslikavaju poseban šarm i autentičnost ovog mediteranskog ostrva, mnogima poznatog po „Mami“ (Cosa Nostra). Poseta mestima Forza d 'Agro i Savoca, poznatim kao scenografija za snimanje filmskog serijala „Kum“. Poseta lokalnim crkvama i malom etnografskom muzeju.
U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 25 - 40€
Sirakuza (celodnevni izlet)
Sirakuza je grad koji su osnovali Grci 735. godine p.n.e. Grad u kome su se izmešali razni stilovi, naročito vidljivi na ostrvu Ortiđa, koje predstavlja, staro gradsko jezgro. Mnogima je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu, koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Obilazi se zona arheološkog parka sa grčkim pozorištem i pećinom zvanom „Dionizijevo uvo“, centar grada (Arhimedov trg, fontana Aretuze) sa posetom katedrali. Kratko slobodno vreme. U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 55 - 70€
Agriđento i P. Armerina (celodnevni izlet)
Izlet za ljubitelje istorije i umetnosti. Rimska vila u Pjaca Armerini čuvena je po 3500 m² mozaika na kojima su oslikane razne mitološke scene. Poseta čuvene Doline hramova, (Konkordije, Here, Herkula) velelepnih ostataka hramova nastalih krajem VI i početkom V veka p.n.e. U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 70 - 80€
Isola Bella (poludnevni izlet)
Brodski izlet koji vodi do ostrva Isola Bella, pauza za kupanje u uvali Spisone i kod plave pećine uz osveženje.
U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 20 - 40€
Eolska ostrva – Lipari (celodnevni izlet)
Poseta ostrvima vulkanskog porekla čije crne plaže predstavljaju neverovatan kontrast u odnosu na plavetnilo Tirenskog mora. Odlazak do mesta Milazzo autobusom a zatim trajektom do ostrva Lipari i Vulcano. Kupanje na ostrvima (crna peščana plaža Vulcana) uz individualnu posetu mestu Lipari. Izlet je namenjen samo sunčanju i kupanju.
U zavisnosti od broja prijavljenih putnika cena izleta krece se od 70 - 80€

 

LEGENDA:

 PP – polupansion (doručak i večera), ND – noćenje sa doručkom.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre polaska na put,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2020. godine,
3) platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO),
4) administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2020.godine.

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2017. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, American Expres, Visa);
5) administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije, a ostatak do 15.12.2017. (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani). 

NAPOMENA: 

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podložne troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

OTP 506/2010

NAPOMENE:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja

OTP 80/2020