Vila Blue Bay

Stavros

Vila Blue Bay se nalazi u neposrednoj blizini centra Stavrosa na svega 40 m od plaže. Veoma moderno opremljeni studiji nude komforan odmor. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljeniu čajnu kuhinjum, TV i AC (doplata za korišćenje klima uređaja 5 € dnevno na licu mesta), terasu. Gostima je tokom boravka na raspolaganju i besplatan WiFi internet. Na 20 m od vile se nalaze tereni za košarku, odbojku i tenis kao i dečije igralište. Vila Blue Bay je idealna za stvarno savršen odmor.

Preuzmi PDF


Ova ponuda nije aktuelna. 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje ka Grčkoj, uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti.
2. – 11. dan – Smeštaj posle 14h po lokalnom vremenu i boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja
12. dan – Napuštanje objekta do 09h. Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti
13. dan – Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- najam na bazi 10 noćenja u studiju ili apartmanu,

- korišćenje klima uređaja (osim GDE JE TO POSEBNO NAVEDENO),

- troškove organizacije,

- troškovi predstavnika na destinaciji,

- troškovi pratioca grupe ( za putnike koji koriste bus prevoz),

- autobuski prevoz.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- međunarodno zdravstveno osiguranje,

- izleti i individualni troškovi,

- doplata za 1/1: dve cene iz tabele sa umanjenjem od 30€ (osim u terminima obeleženim ** i na svim akciskim cenama).

POPUSTI I DOPLATE:

- Doplata za 1/1: dve cene iz tabele sa umanjenjem od 30€ (osim u terminima obeleženim ** i na svim akcijskim cenama).

- Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 30 € po osobi od cene iz tabele, umanjnje ne važi za smene obeležene    **  i za cene koje su na popustu.

- Deca od 0-2 godine borave besplatno u apartmanima bez ležaja, ako putuju autobusom plaćaju povratni prevoz 30 €.
- Dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju boravi besplatno u vilama gde je to moguće, ako putuje autobusom plaća povratni prevoz prema cenovniku prevoza.
- U bilo kom smeštajnom odjektu, apatmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom ležaju.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD na dan uplate.
- Gotovinski na rate - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak duga do 15 dana pre polaska - REDOVNE CENE i CENE SA **
- Akcijske cene su validne isključivo uz uplatu od 100% prilikom rezervacije
- Čekovima građana na rate bez kamate do 01.11.2018. uz uplatu avansa od 40% prilikom prijave.
- Kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card i Maestro).
- Uplatom preko računa.
- Administrativnom zabranom na rate bez kamate do 01.10.2018.

Započet način plaćanja se ne može menjati.

NAPOMENA:

- Putnici u smeštajne kapacitete ulaze posle 14:00h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
- Putnik ne može da uđe u smeštajnu jedinicu prvog dana boravka posle 21:00 sat, a smeštajnu jedinicu ne može napustiti pre 07:00 sati poslednjeg dana boravka.
- U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije minimum 1 dan ranije
- Peškiri nisu sastavni deo posteljine svakog apartmana.
- Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prljag do i od smeštajne jedinice.
- U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze autobus će ostaviti putnike najdalje 250 metara od smeštajne jedinice.
- Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili i kućnog reda dobijenog u agenciji uz vaučer.
- U slučaju da putnici uplaćuju zdravstveno osiguranje u agenciji dužni su da dostave podatke iz pasoša najkasnije 4 radna dana pre polaska na putovanje, u suprotnom agencija  ne odgovara za neizdavanje polise.
- Na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno  osiguranje, potvrde o smeštaju...) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.  
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti  (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
- Organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak : putnih isprava, dokumenata, novca,  vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
- Sve udaljenosti smeštajnih objegata od pojedinih lokacija su rađene putem aplikacije www.googlemaps.com

- Moguća su odstupanja mere ležaja od naših standardnih ležaja. Grčki standard za singl ležaj je 185 cm – 200 cm sa 75 cm – 90 cm, a francuski ležaj je dimenzija 185 cm – 200 cm.

Napomena u vezi rezervacije specijalnih zahteva:

- Rezervacija sedišta u autobusu nije moguća, sedišta se odrđuju prema datumu uplate aranžmana po sitemu punjena autobusa od broja 1 pa nadalje.
- Prevoz više od 1 kofera po putniku ili specijalnog tereta (dušek, čamac, boca za ronjenje, suncobran ne standardnih dimenzija za plažu…) naplaćuje se 10 € po tovarnom komadu. Svi putnici koji ne prijave u agenciji ovaj prtljag biće im naplaćena usluga na polasku od strane vodiča ili predstavnika agencije!!!

Napomena u vezi prevoz opasnih materija i kućnih ljubimaca:

- Strogo je zabranjen prevoz u prtljažnom prostoru ili kabinskom delu sledećih stvari: Butan boce, kartuše, petrolej, benzin (za upaljač, za kosilicu, za fen), bilo koja vrsta ulja ili maziva osim ulja za sunčanje u originalnom pakovanju do 150ml.)
- Zabranjen je prevoz kućnih ljubimaca

Napomena u vezi polaska/povratka:

- Polazak autobusa iz Novog Sada, po smenama dan ranije u odnosu na tabelu
- Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenjliva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača od 9 sati
 

Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

OTP 73/2014