Apart Hotel Nemos

Polihrono

Studiji Nemos se nalaze u mestu Polihrono, pored mora. Objekat nudi smeštaj sa dvokrevetnim  i trokrevetnim studijima koji obuhvataju čajne kuhinje sa posuđem i frižiderom. Sve smeštajne jedinice imaju internet, sef, TV i klimu koju su uračunati u cenu. Dvokrevetni studiji su sa dva singla, a u trokrevetnim pored dva singla je i fotelja na rasklapanje . Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem. U svakoj sobi ima peskira (mali i veliki po osobi). Čišćenje se obavlja tri puta nedeljno, a promena posteljine i peškira dva puta nedeljno. Sve smeštajne jedinice imaju nameštene velike balkone  sa pogledom na baštu i more. Hotel Nemos ima sopstvenu plazu sa lezaljkama. U baru na plaži koji radi tokom celog dana, “Sand By Nemos”, gosti mogu uživati uz raznovrsna osveženja, koktele, kafe i lagane obroke do kasno u noć.

Preuzmi PDF

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01.12. odobravamo popust od 20% .

Za uplatu 30% avansa,a ostatak do polaska, do 01.12. odobravamo popust  od 10 %.

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. 02.odobravamo popust od 15% .

Za uplatu 30% avansa,a ostatak do polaska, do 01.02. odobravamo popust  od 8 %.

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. 05.odobravamo popust od 10% .

Za uplatu 30% avansa,a ostatak do polaska, do 01.05. odobravamo popust  od 5 %.

Apart Hotel Nemos - Cenovnik 2018

TIP SMEŠTAJA 23.05.
02.06.
02.06.
12.06.
12.06.
22.06.
22.06.
02.07.
02.07.
12.07.
12.07.
22.07.
22.07.
01.08.
01.08.
11.08.
11.08.
21.08.
21.08.
31.08.
31.08.
10.09.
10.09.
20.09.
20.09.
30.09.
1/2 STD 110* 160* 199* 255* 265* 280* 299* 299* 299* 280* 245* 185* 120*
1/3 STD 90* 145* 170* 185* 205* 230* 250* 250* 250* 210* 175* 150* 110*
Aranzman obuhvata 10 noći / 11 dana.
Cene označene zvezdicom (*) su po osobi i podrazumevaju PAKET ARANŽMAN (smeštaj i prevoz).

Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu

MESTA U GRČKOJ MESTO POLASKA CENA POVRATNE KARTE
Odrasli
CENA POVRATNE KARTE Deca od 2 do 12 god CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU
PARALIJA,
OLYMPIC BEACH,
LEPTOKARIJA
NEI PORI,
POLIHRONO,
HANIOTI,
PEFKOHORI
Beograd, Smederevo,
Velika Plana
65€ 55€ 50€
Svilajnac, Batočina, Bor 60€ 50€ 45€
Zaječar, Kraljevo, Vrnjačka Banja, Čačak, Jagodina,  Ćuprija, Paraćin, 55€ 45€ 40€
Knjaževac, Kruševac,  Pojate, Trstenik 50€ 40€ 35€
Aleksinac, Niš 45€ 35€ 35€
Vranje 40€ 30€ 25€

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN – 11. DAN:Dolazak u jutarnjim casovima,smestaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studija-apartmana ili odabrane usluge u hotelu, noćenje.

12.DAN:  Napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.

Kraj usluga.

Aranžman obuhvata:

Najam na bazi 10 noći (11 dana).

Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD) ili kombi vozilima po cenovniku iz tabele.

Usluge predstavnika agencije.

Troškove organizacije i pratioca puta.

Aranžman ne obuhvata:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.

Individualni i ostali troškovi putnika.

klima uređaj

Uslovi za decu:

Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.

Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, placaju cenu jedne odrasle osobe.

Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatezne osobe.

Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice moze samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opstini.

Popusti:

Umanjenje za sopstveni je 20e po osobi.

Za prvu i poslednju smenu nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Za dve spojene smene cena smestaja se umanjuje za 10% od cene druge smene.

LEGENDA:

STUDIO– Smeštajna jedinica u vili bez predsoblja u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima (frižider, aspirator, rešo  bez rerne, osnovnim priborom za jelo, za odgovarajući broj osoba),kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa. APARTMAN- Smeštajna jedinica u vili koja podrazumeva spavaću sobu sa određenim brojem ležaja, fizički odvojenu od kuhinje (običnim ili harmonika vratima, u nekim slučajevima ne postoje vrata između prostorija-raspitati se u agenciji), zasebno kupatilo i terasa. DUPLEX- Smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od 2 ili 3 spavaće sobe sa 2 do 3 ležaja u sobi, kunjihom (koja je fizički odvojena od spavaćih soba), kupatilom i terasom. PM-pogled more. PP-pogled pozadi.

Način plaćanja:

Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,

30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.

30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 10.12.2018. bez uvecanja, datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.

30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak na rate preko administrativne zabrane bez uvecanja do 10.12.2018., s tim da rata a.z. ne bude manja od 3.000,00 din..

Svaka uplata akontacije vodi se kao uplata za sve putnike, a ne samo za jednog odredjenog putnika iz Ugovora.

Uslovi plaćanja:

Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.

U slucaju poremećaja na monetarnom tržistu organizator zadržava pravo na korekciju cena.

Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podložan promeni.

Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.

Važne napomene

Putne isprave

Vlasnici biometrijskih (novih crvenih) pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša kao i starih (plavih) pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 12. Opštih uslova putovanja agencije organizatora  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije . Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.

Smeštaj i boravak u objektu

U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.

Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i desavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.

Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog šestog dana boravka.

Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila koriscenja AC uređaja propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

U pojedinim sobama iz tehnickih razloga moguc je los ili nepostojeci signal ( WI-FI).  Brzina interneta zavisi  od broja jednovremenih korisnika  i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i moze biti nezadovoljavajuca zahtevnijim korisnicima.

Eventualnu nastalu štetu tokom boravka u apartmanima, korisnik apartmana je dužan da plati na licu mesta, vlasniku apartmana.

Po izlasku iz smeštajnih jedinica, molimo Vas da ključ ostavite u bravi. U slučaju da se ključ izgubi, zamena je 10 eura, a ukoliko se izgubi kartica, zamena je 50 eura, i taj trošak snosi sam putnik.

Kvarove prijaviti vlasniku objekta i predstavniku agencije.

Otpatke i toalet papir odlagati u korpu za otpad. Nikako u wc solju…

Poslednjeg dana boravka ispraznite Vaše kante za smeće.

Molimo Vas da se od 14:00h do 17:30h, svakog dana pridržavate kućnog reda.

Nemojte unositi pesak sa plaže u svoje kupatilo.

Poslednje noći pred polazak, isključite frižider.

Uvek isključite bojler, klimu i ringle na šporetu dok niste u sobi.

Uvek isključite bojler dok se tuširate.

Ne ostavljajte uključenu klimu dok ste van smeštajnih jedinica i dok su Vam prozor i vrata otvoreni.

Ne iznosite posteljinu i peškire van apartmana.

Dozvoljen pristup kucnim ljubimcima jedino u vilama  Albatros (Pefkohori) i Philoxenia village (Pefkohori). .

Usmene informacije koje dobijate u agenciji nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje tražite pismenu potvrdu u vezi navedenog, u suprotnom nemate pravo na žalbu za neizvršene usluge, koje su Vam eventualno usmeno obećane. Slike koje se nalaze u katalogu i na sajtu su samo primer smeštaja u datoj vili. Molimo da obratite pažnju na napomene koje su date u opisima, a koje se tiču određenog smeštaja. O svim detaljima se možete raspitati kod prodavca ili kod agencije-organizatora putovanja.

Rok za prigovore  je 8 dana po zavrsetku letovanja.

Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za:

normalan ležaj je 75-80 x 180-190 cm,

francuski ležaj je 145-155 x 180-190 cm,

pomoćni ležaj je 70-90 x 180-190 cm.

OTP 50/2012