Vila Sofia

Jerisos

Vila Sofia se nalazi na oko 100 m od plaže u Jerisosu. Raspolaže komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim garsonjerama. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom i rešoom, LCD TV i AC (doplata za klimu 3€ dnevno na licu mesta), zasebno kupatilo sa peškirima, terasu. Gostima vile je tokom boravka na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet. Putnici koji dolaze sopstvenim prevozom mogu parkirati svoja vozila u neprometnoj ulici ispred vile. Dodatni plus ovoj vili je to što je vlasnica našeg porekla i sa kojom neće biti problema u komunikaciji, takođe možete računati na njenu predusretljivost i ljubaznost. Vila Sofia je nedavno delimično renovirana.

GPS koordinate: (40°23'55.0"N 23°52'53.0"E)

Ova ponuda trenutno nije aktuelna.
 

PROGRAM PUTOVANJA:

AUTOBUSKI PREVOZ:
1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan – Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti jedan dan pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska autobusa.

SOPSTVENI PREVOZ:
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje  apartmana/studija  do 09:00 časova.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan - održava se sastanak putnika minimum pola sata pre polaska, noćna vožnja.

2. dan - dolazak u Jerisos u jutarnjim časovima.

2 - 12. dan - boravak u izabranom smeštaju na destinaciji.

12. dan - izlazak iz smeštaja u 9h, predviđeni polazak autobusa je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (informisati se kod predstavnika agencije za tačno vreme polaska).

13. dan - povratak u jutarnjim časovima.

INFORMACIJE O ARANŽMANU:

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz (samo u smenama sa zvezdicom)
- servis predstavnika agencije
- troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Boravišnu taksu u Grčkoj: Od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na lisu mesta (na dan dolaska u vilu).
- autobuski prevoz (osim u smenama sa zvezdicom)
- međunarodno zdravstveno putno osiguranje. Informacije o iznosu osiguranja dobijaju se u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
- osiguranje od otkaza putovanja
- održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
- fakultativne izlete
- individualne troškove

TIPOVI SMEŠTAJNIH JEDINICA / LEGENDA:
S - studio / jedna prostorija koju čine čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i naznačen broj osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
G - garsonjera / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
A - apartman / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
D - duplex / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i dve odvojene prostorije sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
M - mezoneta / smeštajna jedinica koju čine dva nivoa i kupatilo, balkon ili terasa. Na jednom nivou dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (obično bez rerne) opremljenom osnovnim posuđem i drugi nivo (uglavnom galerija) kao spavaći deo.

POPUSTI ZA DECU U APARTMANIMA:
- Dvoje dece do 10 godina imaju pravo da koriste zajednički ležaj.ARANŽMAN NA BAZI AUTOBUSKOG PREVOZA

ARANŽMAN OBUHVATA:

- najam smeštaja na bazi 10 noćenja po osobi

- autobuski prevoz

- tehničko vođstvo i organizaciju puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- fakultativne izlete na destinaciji

- individualne troškove putnika

POPUSTI I DOPLATE:

- dete do 3 god. putuje besplatno, nema sedište u autobusu (svoje sedište u autobusu je moguće dobiti uz doplatu autobuske karte) i nema svoj ležaj. 

- deca od 3 do 10 god. u zajedničkom ležaju imaju pravo na popust od 40 % u odnosu na ukupnu cenu paket aranžmana i imaju svoje sedište u autobusu.

- dete od 0 do 10 god. ukoliko koristi sopstveni ležaj ima pravo na popust od 20 € u odnosu na ukupnu cenu paket aranžmana i ima svoje sedište u autobusu.

- dvoje dece od 0 do 10 god. mogu deliti jedan ležaj.

- u slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 30 € od ukupne cene aranžmana

- cene paket aranžmana označavaju polaske iz Beograda i mesta južno do Jagodine, za polaske iz Pančeva doplata je 10 €, iz Alibunara doplata 15 €, iz Novog Sada doplata 15 €, iz Vršca doplata 20 €, iz Zrenjanina doplata 20 €, iz Kikinde doplata 20 €, iz Sombora doplata 25 €, iz Subotice doplata 25 €. Za polaske iz Vranja umanjenje je 10 €, iz Leskovca umanjenje 10 €, iz Niša umanjenje 10 €, iz Jagodine umanjenje 5 €.

ARANŽMAN NA BAZI SOPSTVENOG PREVOZA

ARANŽMAN OBUHVATA:

- najam smeštaja na bazi 10 noćenja po smeštajnoj jedinici

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- fakultativne izlete na destinaciji

- individualne troškove putnika

POPUSTI I DOPLATE:

- dete do 3 god. može boraviti u smeštajnoj jedinici bez svog ležaja.

- dvoje dece od 0 do 10 god. mogu deliti jedan ležaj.

LEGENDA:

- 1/2 garsonjera - predstavlja smeštajnu jedinicu koja se sastoji iz dve prostorije, u prvoj prostoriji se nalaze dva singl ležaja i orman, a u drugoj prostoriji se nalaze deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, terasa.

- 1/3 garsonjera - predstavlja smeštajnu jedinicu koja se sastoji iz dve prostorije, u prvoj prostoriji se nalaze jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj i orman, a u drugoj prostoriji se nalaze deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebno kupatilo, terasa.

* Moguća su odstupanja mere ležaja od naših standardnih ležaja. Grčki standard za singl ležaj je 185 cm – 200 cm sa 75 cm – 90 cm, a francuski ležaj je dimenzija 185 cm – 200 cm.

NAČIN PLAĆANJA:

- UPLATA U CELOSTI: Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu, kao zvanični dokument, sastavni deo važećeg kataloga;
- UPLATA DO POLASKA: 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;
- ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu,do 25.12.2019.  Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja;
- PLATNE KARTICE: Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina)
- ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane do 25.12.2019. 

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke Banca Intesa. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

- 40 % od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak minimum 15 dana pre polaska. Za uplate u celosti biće odobren popust koji će za svaki period biti zvanično naznačen. Moguće je odloženo plaćanje i to 40 % prilikom rezervacije, a ostatak putem čekova građana u jednakim mesečnim ratama do kraja decembra 2017.god. (rate dospevaju 15. , 20. i 25. u mesecu), putem platnih kartica (Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina) i 40 % prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane u jednakim mesečnim ratama do kraja decembra 2017.god (rate dospevaju 15. , 20. i 25. u mesecu). Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa.

Započet način plaćanja se ne može menjati.

NAPOMENE:

Početak korišćenja smeštajne jedinice (apartmana – studia) od 14:00 sati na dan dolaska  a napuštanje smeštajne jedinice (apartmana – studia) zadnjeg dana boravka u 09:00  sati. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Eventualne neispravnosti i nedostatke u smeštaju prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u smeštaju prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.

Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima.

Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

Organizator zadržava pravo da putem FIRST MINUTE ili LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. 

Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije..
Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja I NAPOMENE (koje su sastavni deo ovog programa). Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja sa licencom broj 325/2010, uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu.

OTP 325/2010

NAPOMENA:

- Za jačinu protoka Wi-Fi signala ili nestanak istog ni agencija ni vlasnik vile ne mogu snositi odgovornost.

- Slike koje se nalaze na sajtu su slike pojedinih soba

- Polazak je dan ranije u odnosu na datum istaknut u tabeli za putnike koji putuju autobuskim prevozom.

- Postoji mogućnost transfera iz Subotice, Sombora i Vršca

- Moguća je promena mesta i vremena polaska tokom sezone.

- O mestu i vremenu polaska putnik je dužan da se lično informiše jedan dan pre polaska i takođe je dužan da pola sata pre polaska bude na dogovorenom mestu.

- Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer manjim vozilom od krajnje autobuske stanice ili međustanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili  odredišta iz aranžmana do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.

Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

OTP 325/2010

OTP 325/2010