Pansion Pannos

Ammoudia

Pansion Panos se nalazi na 50 m od plaže u Amudiji. Raspolaže klasičnim sobama za dve ili tri osobe. Sve sobe ima TWC, TV i AC (korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5€ dnevno na licu mesta) i terasu. Tokom boravka u pansionu Panos gostima je na raspolaganju i besplatan Wi-Fi internet. Ishrana je u objektu Poseidon koji se nalazi odmah pored objekta Panos. 

Ishrana: Buffet, piće nije uključeno u cenu.

GPS koordinate: 39.237632, 20.481896

PROGRAM PUTOVANJA:

1.-2. dan NOVI SAD - GRČKA - Polazak iz Novog Sada u 15:00h sa Lokomotive, iz Beograda u 17:00h ,iz Niša u 21:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 februar br.80. Vožnja autobusom, auto-putem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.- 12. dan  - Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan GRČKA - NOVI SAD - Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. - 2. dan NOVI SAD - AMMOUDIA 

Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa parkinga ispred "Lokomotive", iz Beograda u 14:00h sa parkinga preko puta Buvljaka, Blok 42, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Zbog konfiguracije terena autobus staje u za to određen deo grada, a stvari i putnici se prevoze kombijem najbliže smeštajnom objektu. Usluga po programu. Noćenje.

3. - 12. dan AMMOUDIA 

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan PARGA - AMMOUDIA

Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji. Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana je 35 plativih putnika.

- smeštaj u izabranom objektu (po programu),

- organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Zdravstveno osiguranje od 30.000 eura, koje se može uplatiti u agenciji po važećem cenovniku i uslovima Sava osiguranja,

- sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom.

- boravišnu taksu u Grčkoj. Cena takse navedena je u kartici Nampomene.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- prevoz turističkim autobusom (klima, audio-video oprema) na izabranoj relaciji (Cene prevoza navedene su u tabeli cenovnik prevoza i nisu sastavni deo cene aranžmana, osim tamo gde je to posebno naznačeno!),

- smeštaj u izabranom objektu (po programu),

- organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- zdravstveno osiguranje do 30.000 eura, koje se može uplatiti u agenciji,

- turističku taksu, 

- sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom.

POPUSTI:

- Dete 0-1,99 god – gratis na zajedničkom ležaju i sedištu u autobusu,

- Dete do 5,99 god na zajedničkom ležaju – plaća autobusku kartu prema mestu polaska,

- Treće dete do 11,99 god u porodici - gratis

PORODIČNI PAKET:

Uštedite 10 %! Za porodice: 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina, odobravamo popust u iznosu od 10 % od ukupne cene aranžmana! Popust se ostvaruje  samo ukoliko svaki član porodice ima svoj ležaj na smeštaju - odnosno sedište.

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu.

- Avans u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak iznosa:

- Do polaska – gotovinski 15 dana pre polaska na put

- Čekovima građana do 15.12.2019. 

- Administrativnom zabranom do 15.12.2019.

- Kreditnim karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate, gotovinom, čekovima građana, platnim karticama ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

- Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

- Ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15-og u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana

- Za smene u maju plaćanje se vrši u celosti do polaska

2. UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAĐANA

- Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

- Ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2018. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po prodajnom kursu Pro Credit Banke na dan deponovanja.

3. UPLATA NA RATE – ADMINISTRATIVNA ZABRANA

- Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

- Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani ( formular korisniku izdaje Organizator I jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2018. godine.Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

4. UPLATA NA RATE – KREDITNIM KARTICAMA

- kreditnim karticama: Visa, Master.

5. RANI BUKING

- Prilikom bukiranja aranžmana koji imaju popust za rani buking, potrebno je uplatiti avans u visini od 40% od ukupne cene aranžmana. Ostatak se mora isplatiti pre datuma isteka ranog bukinga. Ukoliko aranžman ne bude isplaćen u celosti do isteka ranog bukinga, pravi se novi obračun aranžmana koji neće imati popust za rani buking.

6. LAST MINUTE

- Akontacija 40% prilikom rezervacije aranžmana, ostatak se uplaćuje do polaska grupe. Last minute nije podložan odloženom plaćanju.

Cena aranžmana je garantovana samo za uplaćeni iznos, ostatak aranžmana je podložan promeni usled promene kursa evra.

Započet način plaćanja se ne može menjati.

NAPOMENA:

Boravišna taksa u Grčkoj za sve turiste koji borave u ovoj državi od 01.01.2018.

- Hoteli 1* i 2* 0.50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Hoteli 3* 1.50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Hoteli 4* 3.00 eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Hoteli 5* 4.00 eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Studiji/apartmani 0.50 dnevno po smeštajnoj jedinici,

Ova taksa naplaćivaće se putnicima na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte. Naplaćivaće se od strane vlasnika/recepcije u samom smeštajnom objektu. Turistička taksa nije sastavni deo aranžmana u organizaciji turističke agencije.

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

Slike koje se nalaze na sajtu su slike pojedinih soba.

Polazak je dan ranije u odnosu na datum istaknut u tabeli za putnike koji putuju autobuskim prevozom.

Moguća je promena mesta i vremena polaska tokom sezone.

O mestu i vremenu polaska putnik je dužan da se lično informiše jedan dan pre polaska i takođe je dužan da pola sata pre polaska bude na dogovorenom mestu.

Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer manjim vozilom od krajnje autobuske stanice ili međustanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.

Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

Moguća su odstupanja mere ležaja od naših standardnih ležaja. Grčki standard za singl ležaj je 185 cm – 200 cm sa 75 cm – 90 cm, a francuski ležaj je dimenzija 185 cm – 200 cm.

OTP 87/2010

NAPOMENA:

Ministarstvo turizma Republike Grčke najavilo je uvođenje turističke takse za sve turiste koji će od 01.01.2018. boraviti u ovoj državi.

Nije objavljeno ni jedno precizno uputstvo povodom ove takse, a naša agencija će sve putnike i saradnike obavestiti o ovome, čim informacije budu bile dostupne. Preliminarne informacije povodom turističke takse su:

- Hoteli 1* i 2* 0.50eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Hoteli 3* 1.50eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Hoteli 4* 3.00eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Hoteli 5* 4.00eur dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Studiji/apartmani 2* 0.25 dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Studiji/apartmani 3* 0.50 dnevno po smeštajnoj jedinici,

- Studiji/apartmani 4* 1.00 dnevno po smeštajnoj jedinici,

Ova taksa naplaćivaće se putnicima na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte. Naplaćivaće se od strane vlasnika/recepcije u samom smeštajnom objektu. Turistička taksa nije sastavni deo aranžmana u organizaciji turističke agencije.

- U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

- Slike koje se nalaze na sajtu su slike pojedinih soba

- Polazak je dan ranije u odnosu na datum istaknut u tabeli za putnike koji putuju autobuskim prevozom.

- Moguća je promena mesta i vremena polaska tokom sezone.

- O mestu i vremenu polaska putnik je dužan da se lično informiše jedan dan pre polaska i takođe je dužan da pola sata pre polaska bude na dogovorenom mestu.

- Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer manjim vozilom od krajnje autobuske stanice ili međustanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.

Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

* Moguća su odstupanja mere ležaja od naših standardnih ležaja. Grčki standard za singl ležaj je 185 cm – 200 cm sa 75 cm – 90 cm, a francuski ležaj je dimenzija 185 cm – 200 cm.

OTP 87/2010

CENOVNIK PREVOZA:

DESTINACIJA
Mesto polaska
Vreme polaska
CENA
Jedan pravac
Odrasli
Deca
Nea Flogita, Nea Kalikratia, Afitos, Polihrono, Hanioti, Pefkohori, Kalitea, Neos Marmaras, Metamorfosis, Asprovalta i Nea Vrasna
Novi Sad
15h Lokomotiva
60
50
40
Beograd
17h Turistički terminal
50
45
40
Niš
21h Tempo
45
40
30
Vranje
23h Zlatokop
40
30
30
Paralia, Olympic beach, Nei Pori, Leptokaria
Novi Sad
15h Lokomotiva
60
50
40
Beograd
17h Turistički terminal
50
45
40
Niš
21h Tempo
45
40
30
Vranje
23h Zlatokop
40
30
30
Tasos, Limenaria i Potos
Novi Sad
15h Lokomotiva
70
50
50
Beograd
17h Turistički terminal
65
50
50
Niš
21h Tempo
60
50
40
Vranje
23h Zlatokop
60
50
40
Sivota, Parga, Lefkada -Nidri i Lefkada - Ag. Nikitas
Novi Sad
12h Lokomotiva
80
60
60
Beograd
14h Turistički terminal
75
60
60
Niš
18h Tempo
70
60
50
Vranje
20h Zlatokop
70
60
50
POLAZAK IZ BEOGRADA JE SA TURISTIČKOG TERMINALA
* POLASCI IZ SUBOTICE (PARKING IZA RADNIČKOG KOD RAMPE) – SENTE (ISPRED AGENCIJE DOMUS) – KANJIŽE (CENTAR STAJALIŠTE KOD PARKA) – BAČKA TOPOLA (VAŠARIŠTE)- DOPLATA 20 EUR. *ZRENJANIN – DOPLATA 15 EUR. *ZAJEČAR – BOR SA KUĆNE ADRESE DOPLATA -25 EUR.
U slučaju manjeg broja putnika transfer ćše se obavljati putničkim kombi vozilima. Minimalan broj za transfer je 4 putnika.
Ukoliko putnik želi da koristi određeno sedište u autobusu, doplata za izbor je 20 eur po sedištu.