Beč

Austrija

BEČ- BADEN -BRATISLAVA - BEČ – „GRAD MUZIKE” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju.

Preuzmi PDF

Cenovnik 2020

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI SPECIJALNA PONUDA
PROLEĆE: 19.03 – 23.03.2020. ★★★ 109 € 99 €
PROLEĆE: 02.04 – 06.04.2020. ★★★ 109 € 99 €
USKRS: 16.04 – 20.04.2020. ★★★ 119 € 109 €
PRAZNIK RADA: 30.04 – 04.05.2020. ★★★ 119 € 109 €
PROLEĆE: 14.05 – 18.05.2020. ★★★ 109 € 99 €

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €;
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

*Napomena za prevoz iz Novog Sada: Polazak je sa parkinga kod Lokomotive.

SPECIJALNA PONUDA JE OGRANIČENA NA MAKSIMALNO 20 PUTNIKA PO POLASKU. 

PROGRAM PUTOVANJA:


1. Dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 22:00h sa BAS-ove autobuske stanice. Vožnja kroz Mađarsku i Austriju. Noćna vožnja.
2. Dan BEČ
Dolazak u Beč. Panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. Dan BEČ – BADEN – BEČ
Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Nakon obilaska tornja fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana. Danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. Mogu se videti palate bogatih Bečlija još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kopovini u poznatom tržnom centru “SCS”, u južnom delu Beča i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.
4. Dan BEČ – BRATISLAVA – BEČ
Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata) i zoološkog vrta, jednog od najlepših i najstariji u svetu koji datira još od 1752. godine. Nakon obilaska fakultativni odlazak za Bratislavu. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Slobodno popodne. U kasnim popodnevnim časovima povratak u Beč. Polazak iz Beča u večernjim časovima ka Srbiji. Noćna vožnja.
5. Dan BEOGRAD 
Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima),

- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto),

- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,

- razgledanja i obilaske prema programu,

- usluge pratioca grupe,

- agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- fakultativne programe,

- međunarodno zdravstveno osiguranje.

-peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 dinara po osobi (plaća se u agenciji),

POPUSTI I DOPLATE:

- dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,

- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,

- putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 20 €,

- doplata za 1/1 sobu 60 €.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: 

(deca 2-12 godina ostvaruju popust):

- Dunavski toranj - 20 € odrasli / 10€ deca;

- obilazak Badena - 10 € odrasli / 5 € deca;

- Šenbrun palata (Grand tura) - 30 € odrasli / 25 € deca;

- obilazak Bratislave - 15 € odrasli / 10 € deca.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana do 20.04.2020. (za polaske u januaru); do 20.06.2020. (za programe u februaru i martu); do 20.08.2020. (za programe u aprilu i maju)
3) platnim karticama (Dina,Master,Maestro, Visa, American Expres).

Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.

NAPOMENA:

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Kalkulacija je rađena za najmanje 50 putnika.

OTP 80/2020 kategorija A 40  

LOKACIJA I OPIS HOTELA:


Eventhotel Pyramide 4* - nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima SATTV, sef, kupatilo i klima uređaj. Više informacija o hotelu na www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide 


Hotel Ananas ★★★★ - poznati hotel iz lanca Austria Trend hotela. Nalazi se u blizini metro stanice “Pilgramgasse” od koje se za nekoliko minuta vožnje stiže do centra. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, mini bar, sef i klima uredaj. Više informacija o hotelu na www.austria-trend.at/Hotel-Ananas/en/


Hotel Senator ★★★★ - nalazi se na oko 6 km od centra. za nekoliko minuta vožnje stiže do centra. Svaka soba ima kupatilo, fen, SATTV, mini bar, sef i klima uredaj. Više informacija o hotelu na www.senator-hotel.eu