Varšava

Poljska

VARŠAVA - LOĐ - ZEKLAZOWA WOLA

Preuzmi PDF

Ova ponuda trenutno nije aktuelna...

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (29.12.2018. Subota) BEOGRAD

Polazak u 17:00h iz Beogradasa turističkog terminala – Lastina garaža (autoput Beograd – Niš) i u 18:30h iz Novog Sada sa parkinga restorana Zlatna medalja. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Varšavi...

2. DAN (30.12.2018. Nedelja) VARŠAVA

Dolazak u Varšavu u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada: kvart Starog grada - Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESCO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver, zatim malo južnije, tzv. Kraljevska staza sa puno klasicističkih palata, Predsedničke palate, zgrade varšavskog Univerziteta... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN (31.12.2018. Ponedeljak) VARŠAVA - LOĐ

Doručak. Fakultativni odlazak prema Lođu, gradu koji je u 19. veku bio obećana zemlja i simbol prosperiteta. Po dolasku šetnja najdužom pešačkom zonom u Poljskoj, ulicom Piotrkovska gde se izmenjuju vile i palate iz 19. veka. Slobodno vreme. Povratak u Varšavu i priprema za doček. Uveče ćemo zajedno dočekati Novu godinu u nekoj od diskoteka ili na trgu. Zabava do ranih jutarnjih časova. Noćenje.  

4. DAN (01.01.2019. Utorak) VARŠAVA

Doručak. Nakon doručka mogućnost pešačke ture upoznavanja starog gradskog jezgra Varšave, ili slobodne aktivnosti… Noćenje.

5. DAN (02.01.2019. Sreda) VARŠAVA – ZEKLAZOWA WOLA – SRBIJA

Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnost i kupovinu, ili fakultativni izlet do sela Zeklazowa Wola. Selo se prvi put pominje u XVI veku, a poznato je po mestu rođenja Fridriha Šopena. Iako je na tom mestu živeo vrlo kratko, danas se tu nalazi Šopenov muzej u koji svake godine dolaze brojni turisti kako bi osetili duh tog vremena i slavnog kompozitora. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku ...

6. DAN (03.01.2019. Četvrtak) SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama.

- Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

-3 noćenja sa doručkom u hotelu Sungate 3* u 1/3 sobama.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika),

- Doplata za 1/2 sobu, doplata za 1/1 sobu,

- Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 7 €,

- Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke.

Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada.

POPUSTI I DOPLATE:

- Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 10 € po osobi,

- Doplata za 1/2 sobu 20 € po osobi, doplata za 1/1 sobu 60 € .

NAPOMENA U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.

Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke: 

1. ZEKLAZOWA WOLA (ŠOPENOV MUZEJ): cca 25€
2. DOČEK NOVE GODINE + CLUBBING: cca 25€
3. LOĐ: cca 25€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, MAESTRO, MASTER):

- GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.

- UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2018.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.

- PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, MAESTRO, MASTER.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

NAPOMENA:

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.

OTP 462/2010

LOKACIJA I OPIS HOTELA:

 

HOTEL SANGATE 3*

 

Smešten na samo 800 metara od Međunarodnog aerodroma Šopen u Varšavi, i odmah pored glavnog puta ka centru grada, hotel Sangate Airport poseduje sobe sa satelitskom televizijom i besplatan pristup bežičnom internetu. Centar Varšave se nalazi na 7 km od hotela. Sve sobe u Sangate Airport hotelu takođe nude sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Našim gostima su na raspolaganju standard sobe. Gostima je na raspolaganju radni prostor sa stolom i telefonom. U svakoj sobi na raspolaganju je i pribor za pripremu čaja/kafe i mineralna voda. U restoranu hotela Sangate Airport služe se tradicionalna poljska i internacionalna jela. U večernjim satima možete da se opustite u baru u foajeu. Od hotela Sangate Airport može se stići za 5 minuta vožnje do tržnog centra Galerija Mokotov. Najbliža autobuska stanica udaljena je samo 2 minuta hoda od hotela. Da centra grada se jednostavno stiže gradskim prevozom za maksimalno 25 minuta.

http://www.sangate-hotel.pl/en/