Sofija

Bugarska

SOFIJA - BOROVEC

Termin putovanja 31.12.2019-02.01.2020.

Sofija, glavni grad Republike Bugarske okružen izuzetno lepim pastoralnim oblastima, nalazi se u podnožju planine popularne kod skijaša, Vitoše. Sofija, čija istorija obuhvata čitavih sedam milenijuma, bogata je ruševinama iz raznih perioda i jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Narodni istorijski muzej je jedan od najprostranijih u Istočnoj Evropi. Široki, kaldrmisani bulevari, elegantni butici i energični noćni život glavne su atrakcije ovog grada od 1,3 miliona stanovnika. Trolejbusi, tramvaji i autobusi kreću se kroz sve oblasti ovog dinamičnog grada.


Preuzmi PDF

Cenovnik 2019/2020

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA
31.12.2019.-02.01.2020. Hemus 3* 69 €
Rila 3* 86 €

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (31.12.2019.) NIŠ – SOFIJA

Sastanak grupe u 05:45h na parkingu preko puta restorana „Gusar“  kod tvrđave. Predviđeno vreme polaska u 06:00 časova. Jutarnja vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Sofiju u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada (Hram Aleksandra Nevskog, Sobranje, spomenik Caru oslobodiocu, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, bulevar Vitoša...). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. DOČEK NOVE GODINE u sopstvenoj organizaciji (preporučujemo doček na ulicama i trgovima). Noćenje.

2. DAN (01.01.2019.) SOFIJA – BOROVEC
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno: odlazak do Boroveca, najvećeg ski centra u Bugarskoj koji se nalazi 70 km od Sofije. Razgledanje centra. Slobodno vreme. Povratak u Sofiju. Noćenje.

3. DAN (02.01.2019.) SOFIJA – NIŠ

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i poseta šoping centru The Mall. The Mall je najveći šoping centar na ovim prostotima sa velikim brojem radnji i restorana. Polazak za Niš u popodnevnim časovima sa dogovorenog mesta. Očekivani dolazak u Niš na mesto polaska je u večernjim satima.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili double decker, cd, audio, video) na relaciji prema programu putovanja,

- panoramsko razgledanje Sofije, 

- dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu,

- usluge vodiča/pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana, 

- troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- međarodno putno osiguranje,

- fakultativne izlete,

- individualne putnikove troškove.

DOPLATE:

- doplata za 1/1 sobu u hotelu Hemus 50% od cene aranžmana

- nema umanjena za sopstveni prevoz

- sobe u hotelu Hemus su samo dvokrevetne i ne postoji mogućnost doplate za pomoćni ležaj

- doplata za polazak iz Leskovca, Zaječara, Knjaževca, Aleksinca, Pojata 10€ po osobi.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:

Poseta Borovecu po ceni od 10€ po osobi za minimum 25 prijavljenih putnika.

Novogodišnje večere.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,

Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.

OTP 26/2016

LOKACIJA I OPIS HOTELA:

Hotel Hemus 3* se nalazi u širem centru grada na 10 minuta hoda od bulevara Vitoše (glavne pešačke zone). Hotel raspolaže: restoranom, lobi barom, noćnim barom, biznis centrom. Sobe sadrže klimu, SAT-TV, brzi bežični internet, kupatilo. Detaljnije na sajtu hotela: www.hemushotels.com

Hotel Rila 3* se nalazi na izuzetnoj lokaciji u samom centru Sofije. Hotel raspolaže: restoranom, lobi barom, konferencijskom salom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba ima kupatilo, minibar, kablovsku televiziju, klimu, pristup internetu (Wi-Fi), telefon. Detaljnije na sajtu hotela: www.hotelrila.bg